Overig

Laatste update:

Deelbakfiets haalt een miljoen euro op via crowdfunding

(Foto: Cargoroo)

Het deelbakfiets bedrijf Cargoroo heeft meer dan één miljoen euro opgehaald. Het geld zal gebruikt worden om het aantal beschikbare elektrische voertuigen op het platform in steden te vergroten en om de dienstverlening te verbeteren. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

Ook gaat de e-deelbakfiets leverancier investeren in het aanbieden van abonnementen, waarmee zijn succesvolle tests hebben gelopen. 

“Met het welslagen van deze crowdfund campagne bereiken we een nieuwe mijlpaal voor Cargoroo”, vertelt ceo van Cargoroo, Erik de Winter. Met een bedrag van 1.025.566,40 euro, heeft het bedrijf een hoger budget dan eerst ingeschat. “We kijken ernaar uit om samen onze bijdrage aan leefbaardere binnensteden te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de elektrische deelbakfiets”, aldus De Winter.

In totaal hebben 467 investeerders geïnvesteerd via de crowdfunding. Hierin ziet het bedrijf nieuwe investeerders, maar ook oude in terug komen.

Cargaroo is een elektrisch deelbakplatform dat een vloot heeft van 1200 fietsen. Het bedrijf richt zich op mensen die af en toe een bakfiets nodig hebben in de grote steden.

De deelbakfiets leverancier is op het moment actief in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Arnhem. Ook is het bedrijf actief buiten Nederland. Ze bieden de service aan in Antwerpen, Berlijn, Mechelen en Leuven.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Robert Smid
Deelbakfiets haalt een miljoen euro op via crowdfunding | Fleet&Mobility
Overig

Laatste update:

Deelbakfiets haalt een miljoen euro op via crowdfunding

(Foto: Cargoroo)

Het deelbakfiets bedrijf Cargoroo heeft meer dan één miljoen euro opgehaald. Het geld zal gebruikt worden om het aantal beschikbare elektrische voertuigen op het platform in steden te vergroten en om de dienstverlening te verbeteren. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

Ook gaat de e-deelbakfiets leverancier investeren in het aanbieden van abonnementen, waarmee zijn succesvolle tests hebben gelopen. 

“Met het welslagen van deze crowdfund campagne bereiken we een nieuwe mijlpaal voor Cargoroo”, vertelt ceo van Cargoroo, Erik de Winter. Met een bedrag van 1.025.566,40 euro, heeft het bedrijf een hoger budget dan eerst ingeschat. “We kijken ernaar uit om samen onze bijdrage aan leefbaardere binnensteden te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de elektrische deelbakfiets”, aldus De Winter.

In totaal hebben 467 investeerders geïnvesteerd via de crowdfunding. Hierin ziet het bedrijf nieuwe investeerders, maar ook oude in terug komen.

Cargaroo is een elektrisch deelbakplatform dat een vloot heeft van 1200 fietsen. Het bedrijf richt zich op mensen die af en toe een bakfiets nodig hebben in de grote steden.

De deelbakfiets leverancier is op het moment actief in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Arnhem. Ook is het bedrijf actief buiten Nederland. Ze bieden de service aan in Antwerpen, Berlijn, Mechelen en Leuven.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Robert Smid