Omzet ChargePoint stijgt met bijna 60 procent

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
(Foto: ChargePoint)

“De positieve resultaten in het eerste kwartaal getuigen van de kracht en diversiteit van ons bedrijf”, zegt Pasquale Romano, president en ceo van ChargePoint. “Als enige laadnetwerk dat actief is in alle sectoren in Noord-Amerika en Europa, zijn we ervan overtuigd dat we goed gepositioneerd blijven om te profiteren van de onvermijdelijke langetermijngroeimogelijkheden die voor ons liggen.”

Vooruitkijkend naar het tweede kwartaal van boekjaar 2024 verwacht ChargePoint een verdere groei, met een verwachte omzet tussen 138 miljoen euro en 147 miljoen euro. Dit vertegenwoordigt een stijging van 41 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal van vorig jaar.

Omzet ChargePoint stijgt met bijna 60 procent | Fleet&Mobility

Omzet ChargePoint stijgt met bijna 60 procent

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
(Foto: ChargePoint)

“De positieve resultaten in het eerste kwartaal getuigen van de kracht en diversiteit van ons bedrijf”, zegt Pasquale Romano, president en ceo van ChargePoint. “Als enige laadnetwerk dat actief is in alle sectoren in Noord-Amerika en Europa, zijn we ervan overtuigd dat we goed gepositioneerd blijven om te profiteren van de onvermijdelijke langetermijngroeimogelijkheden die voor ons liggen.”

Vooruitkijkend naar het tweede kwartaal van boekjaar 2024 verwacht ChargePoint een verdere groei, met een verwachte omzet tussen 138 miljoen euro en 147 miljoen euro. Dit vertegenwoordigt een stijging van 41 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal van vorig jaar.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.