Webfleet bedient nu ook koeltransport

Redactie Redactie
• Laatste update:

‘Gekoelde lading moet vervoerd worden binnen een bepaald temperatuurbereik. Wisselende temperaturen kunnen goederen zoals medicijnen, levensmiddelen en elektronica beschadigen. Op peil houden van een vaste temperatuur gaat ook over de veiligheid van het publiek omdat verkeerde temperaturen kunnen leiden tot voedingsziekten’, aldus Webfleet

Met Webfleet Cold Chain kunnen fleetmanagers de temperatuur omstandigheden in hun koelvoertuigen in real time makkelijk monitoren, controleren en vastleggen. Zowel de fleetoperator als chauffeurs kunnen snel in actie komen als er iets fout gaat met de temperatuur. Real-time vastleggen stelt de chauffeurs ook in staat om bij de aflevering een bewijs van de temperatuur-consistentie te overleggen.

‘’We zijn trots dat we transport fleets kunnen helpen om goederen te beschermen, kosten te voorkomen en hun klanten tevreden te stellen,’’ zegt Taco van der Leij, Vice President van Webfleet Europe. “Webfleet Cold Chain biedt koeltransport-vloten de tools en inzichten die ze nodig hebben. Onze oplossing maakt het voldoen aan de toenemende regels en standaarden ook makkelijker, en dat alles vanaf een enkel platform.’’

Webfleet bedient nu ook koeltransport | Fleet&Mobility

Webfleet bedient nu ook koeltransport

Redactie Redactie
• Laatste update:

‘Gekoelde lading moet vervoerd worden binnen een bepaald temperatuurbereik. Wisselende temperaturen kunnen goederen zoals medicijnen, levensmiddelen en elektronica beschadigen. Op peil houden van een vaste temperatuur gaat ook over de veiligheid van het publiek omdat verkeerde temperaturen kunnen leiden tot voedingsziekten’, aldus Webfleet

Met Webfleet Cold Chain kunnen fleetmanagers de temperatuur omstandigheden in hun koelvoertuigen in real time makkelijk monitoren, controleren en vastleggen. Zowel de fleetoperator als chauffeurs kunnen snel in actie komen als er iets fout gaat met de temperatuur. Real-time vastleggen stelt de chauffeurs ook in staat om bij de aflevering een bewijs van de temperatuur-consistentie te overleggen.

‘’We zijn trots dat we transport fleets kunnen helpen om goederen te beschermen, kosten te voorkomen en hun klanten tevreden te stellen,’’ zegt Taco van der Leij, Vice President van Webfleet Europe. “Webfleet Cold Chain biedt koeltransport-vloten de tools en inzichten die ze nodig hebben. Onze oplossing maakt het voldoen aan de toenemende regels en standaarden ook makkelijker, en dat alles vanaf een enkel platform.’’