Personenauto's

Laatste update:

Beheersen van brandstofkosten

Door het juist beheer van uw brandstofkosten kunt u een aanzienlijke besparing realiseren. Logisch, want brandstofkosten maken maar liefst 20 tot 25% van de totale autokosten uit. Door stijging van de olieprijs en fiscale maatregelen zijn de brandstofprijzen in de afgelopen periode sterk gestegen. De verwachting is dat de komende jaren de prijs van fossiele brandstoffen zal blijven stijgen. Voor wagenparkbeheerders wordt het dus steeds belangrijker om na te denken over manieren om de kosten te beïnvloeden. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste aspecten van professioneel brandstofbeheer.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Beheersen van brandstofkosten | Fleet&Mobility

Beheersen van brandstofkosten

Redactie Redactie
• Laatste update: