Personenauto's

Laatste update:

Weblog over elektrisch rijden

Zerauto.nl is onlangs gelanceerd, een weblog waar dagelijks nieuws wordt geplaatst over elektrische en hybride auto’s. De website heeft ook een merkencatalogus met een overzicht van elektrische en hybride modellen die op de markt zijn of komen. Verder kunnen mensen er voor informatie terecht over deze groene voertuigen.

Met Zerauto willen de initiatiefnemers inspelen op de groeiende belangstelling voor deze auto’s. De website wordt in de toekomst uitgebreid met reportages, tests, fora, een uitgebreide begrippenlijst, een overzicht van oplaadpunten in Nederland en de visies van politieke partijen.

Op de website wordt ook een verkiezing voor de elektrische auto van de toekomst gehouden, deze gaat begin volgend jaar van start. De winnende auto wordt onderscheiden met de ‘Gouden Stekker 2009’.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Weblog over elektrisch rijden | Fleet&Mobility

Weblog over elektrisch rijden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met Zerauto willen de initiatiefnemers inspelen op de groeiende belangstelling voor deze auto’s. De website wordt in de toekomst uitgebreid met reportages, tests, fora, een uitgebreide begrippenlijst, een overzicht van oplaadpunten in Nederland en de visies van politieke partijen.

Op de website wordt ook een verkiezing voor de elektrische auto van de toekomst gehouden, deze gaat begin volgend jaar van start. De winnende auto wordt onderscheiden met de ‘Gouden Stekker 2009’.