Personenauto's

Laatste update:

Nieuwe kentekenserie bedrijfswagens

Het RDW is begonnen aan een nieuwe kentekenreeks voor lichte bedrijfswagens. De bestelauto’s krijgen een combinatie van een cijfer, drie letters en twee cijfers. Het eerste kenteken uit deze serie is 1-VBB-01. In de nieuwe reeks kunnen zo’n 230 duizend kentekens worden opgesteld.

Sinds 2 oktober 2006 kregen bedrijfswagens tot 3.500 kg een combinatie van twee cijfers, drie letters en een cijfer. Alle mogelijke kentekens hierin zijn inmiddels vergeven. De laatste van deze serie was 99-VZZ-9.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Nieuwe kentekenserie bedrijfswagens | Fleet&Mobility

Nieuwe kentekenserie bedrijfswagens

Redactie Redactie
• Laatste update:

Sinds 2 oktober 2006 kregen bedrijfswagens tot 3.500 kg een combinatie van twee cijfers, drie letters en een cijfer. Alle mogelijke kentekens hierin zijn inmiddels vergeven. De laatste van deze serie was 99-VZZ-9.