Alphabet partner Duurzaam Repareren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alphabet gaat zich samen met de andere partners buigen over de invulling van de norm voor het certificaat Duurzaam Repareren. Daarbij zal het bedrijf haar eigen ervaringen en eisen als richtlijn nemen.

Op den duur zal Alphabet alleen nog werken met bedrijven die het certificaat hebben. Op dit moment is er echter nog onvoldoende aanbod, vooral onder garagebedrijven, om een dekkend, competitief netwerk te vorm.

Alphabet partner Duurzaam Repareren | Fleet&Mobility

Alphabet partner Duurzaam Repareren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alphabet gaat zich samen met de andere partners buigen over de invulling van de norm voor het certificaat Duurzaam Repareren. Daarbij zal het bedrijf haar eigen ervaringen en eisen als richtlijn nemen.

Op den duur zal Alphabet alleen nog werken met bedrijven die het certificaat hebben. Op dit moment is er echter nog onvoldoende aanbod, vooral onder garagebedrijven, om een dekkend, competitief netwerk te vorm.