Personenauto's

Zevende Service Centre Athlon-rijders

Athlon Car Lease opent op 3 mei in Apeldoorn een nieuw Service Centre. Het is de zevende onderhoudslocatie van de leasemaatschappij.

Voor het Service Centre is Athlon een samenwerking aangegaan met dealerholding Wensink. Die gaat de activiteit bij zijn Ford-dealerschap voeren. De locatie krijgt naast de Ford-uitstraling de Athlon Service Centre-huisstijl.

Begin vorig jaar zei Athlon het aantal Service Centres voorlopig te beperken tot zes, daar is de leasemaatschappij inmiddels op teruggekomen. “Deze kans wilden we niet aan ons voorbij laten gaan. We waren nog niet vertegenwoordigd in deze regio en nu hebben we een mooi landelijk servicenetwerk voor onze leaserijders”, aldus marketingmedewerker Tamara van Essen.

Athlon heeft met Beelen Beheer Groep Service Centra in Rotterdam, Lisserbroek en Almere. Met dealerholding Driessen is er een locatie in Eindhoven geopend en Bochane – eveneens een dealerbedrijf – heeft Service Centra in Utrecht en Arnhem.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Zevende Service Centre Athlon-rijders | Fleet&Mobility

Zevende Service Centre Athlon-rijders

Redactie Redactie

Voor het Service Centre is Athlon een samenwerking aangegaan met dealerholding Wensink. Die gaat de activiteit bij zijn Ford-dealerschap voeren. De locatie krijgt naast de Ford-uitstraling de Athlon Service Centre-huisstijl.

Begin vorig jaar zei Athlon het aantal Service Centres voorlopig te beperken tot zes, daar is de leasemaatschappij inmiddels op teruggekomen. “Deze kans wilden we niet aan ons voorbij laten gaan. We waren nog niet vertegenwoordigd in deze regio en nu hebben we een mooi landelijk servicenetwerk voor onze leaserijders”, aldus marketingmedewerker Tamara van Essen.

Athlon heeft met Beelen Beheer Groep Service Centra in Rotterdam, Lisserbroek en Almere. Met dealerholding Driessen is er een locatie in Eindhoven geopend en Bochane – eveneens een dealerbedrijf – heeft Service Centra in Utrecht en Arnhem.