Personenauto's

Laatste update:

HNW kent moeizame start in Utrecht

Utrechtse Ambtenaren wilden zo graag aan het werk in het nieuwe stadskantoor dat er begin deze week geen plaats was voor tientallen van hen en zij onverrichter zaken huiswaarts gingen. Dat meldt Nieuws 030.

In het nieuwe stadskantoor is Het Nieuwe Werken ingevoerd. Er zijn 2.500 flexibele werkplekken ingericht voor 3.200 ambtenaren. Doorgaans zou dit voldoende moeten zijn omdat niet iedereen altijd aanwezig is op kantoor, maar blijkbaar waren er veel ambtenaren benieuwd naar hun nieuwe locatie waardoor er niet voldoende werkplekken waren voor iedereen.

Behalve dat het moeilijk was een werkplek te vinden, was het ook druk in de kantine en bij de liften.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
HNW kent moeizame start in Utrecht | Fleet&Mobility

HNW kent moeizame start in Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het nieuwe stadskantoor is Het Nieuwe Werken ingevoerd. Er zijn 2.500 flexibele werkplekken ingericht voor 3.200 ambtenaren. Doorgaans zou dit voldoende moeten zijn omdat niet iedereen altijd aanwezig is op kantoor, maar blijkbaar waren er veel ambtenaren benieuwd naar hun nieuwe locatie waardoor er niet voldoende werkplekken waren voor iedereen.

Behalve dat het moeilijk was een werkplek te vinden, was het ook druk in de kantine en bij de liften.