Personenauto's

Laatste update:

Business Lease lanceert online monitor

Business Lease heeft de tool Care Online voor wagenparkbeheerders gelanceerd. Dat is een afgeschermde online omgeving waar wagenparkbeheerders op de hoogte kunnen blijven van de status van hun wagenpark en de berijders.

Dat meldt Business Lease in een persbericht.

Na de lancering van de nieuwe website is de leasemaatschappij dit voorjaar een pilot gestart met Care Online. Robbert van Muyden (foto), directeur international sales, marketing en operations bij Business Lease meldt dat de reacties van de deelnemers tijdens de pilotfase zeer positief waren. “De komende maanden zullen nieuwe functies en mobiliteitsdiensten worden toegevoegd aan Care Online.”

Onderdeel van de nieuwe tool is de Blue Care Monitor. Daarmee kunnen de totale mobiliteitskosten en CO2-uitstoot van het wagenpark in de gaten gehouden worden. “Zowel zakelijk als privé is mobiliteit belangrijk voor onze klanten. We moeten daarom 24 uur per dag beschikbaar zijn. Met Care Online wordt een wagenparkbeheerder proactief geïnformeerd over de status van het wagenpark en de tevredenheid van de berijders. Onze online service is een aanvulling op onze offline dienstverlening en geen vervanging”, benadrukt Van Muyden.

Onlangs maakte Business Lease ook bekend uit te breiden naar Roemenië.  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Business Lease lanceert online monitor | Fleet&Mobility

Business Lease lanceert online monitor

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Business Lease in een persbericht.

Na de lancering van de nieuwe website is de leasemaatschappij dit voorjaar een pilot gestart met Care Online. Robbert van Muyden (foto), directeur international sales, marketing en operations bij Business Lease meldt dat de reacties van de deelnemers tijdens de pilotfase zeer positief waren. “De komende maanden zullen nieuwe functies en mobiliteitsdiensten worden toegevoegd aan Care Online.”

Onderdeel van de nieuwe tool is de Blue Care Monitor. Daarmee kunnen de totale mobiliteitskosten en CO2-uitstoot van het wagenpark in de gaten gehouden worden. “Zowel zakelijk als privé is mobiliteit belangrijk voor onze klanten. We moeten daarom 24 uur per dag beschikbaar zijn. Met Care Online wordt een wagenparkbeheerder proactief geïnformeerd over de status van het wagenpark en de tevredenheid van de berijders. Onze online service is een aanvulling op onze offline dienstverlening en geen vervanging”, benadrukt Van Muyden.

Onlangs maakte Business Lease ook bekend uit te breiden naar Roemenië.