Personenauto's

Laatste update:

‘Over tien jaar alleen maar flexwerken’

Ruim een kwart (27 procent) van de Nederlanders verwacht dat er over tien jaar alleen nog maar op flexplekken wordt gewerkt. Daarentegen verwacht bijna de helft (46 procent) over tien jaar nog steeds gewoon op kantoor en tijdens traditionele kantoortijden te werken. Dat blijkt uit een steekproef onder 820 respondenten die Stichting Natuur en Milieu heeft laten uitvoeren.

Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat 20 procent van de deelnemers verwacht over tien jaar geen auto meer te bezitten.

Het onderzoek is vandaag gepresenteerd ter ere van de start van de Hopper-campagne. In deze campagne werken Stichting Natuur en Milieu, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Gazelle, KPN, Xximo en Go About samen om Nederlanders over te halen slimmer te reizen.

Het onderzoek kunt u inzien op deze pagina

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
‘Over tien jaar alleen maar flexwerken’ | Fleet&Mobility

‘Over tien jaar alleen maar flexwerken’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat 20 procent van de deelnemers verwacht over tien jaar geen auto meer te bezitten.

Het onderzoek is vandaag gepresenteerd ter ere van de start van de Hopper-campagne. In deze campagne werken Stichting Natuur en Milieu, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Gazelle, KPN, Xximo en Go About samen om Nederlanders over te halen slimmer te reizen.

Het onderzoek kunt u inzien op deze pagina