Werkgeversnetwerk U15 blijft bestaan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt het bestuur van de U15.

Bestuurslid Ronald van Oeveren merkt dat er veel waardering is voor de club. “Dat blijkt uit een evaluatie en dat willen we vasthouden.” Volgens hem zijn er een fors aantal spitsmijdingen gerealiseerd. “Dat zijn hele mooie resultaten, die een basis leggen voor de komende jaren.”

In de periode tot 2017 ligt de nadruk op het verder activeren van de aangesloten werkgevers. “We zijn blij met de groei in aantal werkgevers in 2014. Vanaf nu willen we nog gericht groeien, bijvoorbeeld in de economische kerngebieden van het programma Beter Benutten Vervolg. Vanaf 2017 moeten we als netwerk dan op eigen benen kunnen staan. Dat is een mooie uitdaging voor de komende jaren.”

Werkgeversnetwerk U15 blijft bestaan | Fleet&Mobility

Werkgeversnetwerk U15 blijft bestaan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt het bestuur van de U15.

Bestuurslid Ronald van Oeveren merkt dat er veel waardering is voor de club. “Dat blijkt uit een evaluatie en dat willen we vasthouden.” Volgens hem zijn er een fors aantal spitsmijdingen gerealiseerd. “Dat zijn hele mooie resultaten, die een basis leggen voor de komende jaren.”

In de periode tot 2017 ligt de nadruk op het verder activeren van de aangesloten werkgevers. “We zijn blij met de groei in aantal werkgevers in 2014. Vanaf nu willen we nog gericht groeien, bijvoorbeeld in de economische kerngebieden van het programma Beter Benutten Vervolg. Vanaf 2017 moeten we als netwerk dan op eigen benen kunnen staan. Dat is een mooie uitdaging voor de komende jaren.”