Abax neemt Trevler over

Redactie Redactie

Abax heeft groeistrategieën van dertig procent in de markten waar het bedrijf actief is, zegt Abax-ceo Petter Quinsgaard. “De Nederlandse markt is belangrijk voor ons. Met het aantrekken van Trevler hebben we nu niet alleen een significant deel van de Nederlandse markt in handen, met onze saleskracht, en de technische kennis en innovatiekracht van Trevler gaan we een game changer zijn. Ik zie een hele succesvolle toekomst tegemoet.”

Trevler is in 2008 opgericht. Het bedrijf verandert komend kwartaal van naam en wordt Abax Nederland.

Abax neemt Trevler over | Fleet&Mobility

Abax neemt Trevler over

Redactie Redactie

Abax heeft groeistrategieën van dertig procent in de markten waar het bedrijf actief is, zegt Abax-ceo Petter Quinsgaard. “De Nederlandse markt is belangrijk voor ons. Met het aantrekken van Trevler hebben we nu niet alleen een significant deel van de Nederlandse markt in handen, met onze saleskracht, en de technische kennis en innovatiekracht van Trevler gaan we een game changer zijn. Ik zie een hele succesvolle toekomst tegemoet.”

Trevler is in 2008 opgericht. Het bedrijf verandert komend kwartaal van naam en wordt Abax Nederland.