Dienstverlener Yor24 wint branche-award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de jury is Yor24 second to none en ligt er een “groot potentieel” voor het bedrijf.

Als branchewinnaar dingt Yor24 dingt mee naar de Nationale Business Succes Award, die op 4 februari 2016 wordt uitgereikt. De winnaar van deze brancheoverstijgende award krijgt een geldprijs van 100 duizend euro.

Dienstverlener Yor24 wint branche-award | Fleet&Mobility

Dienstverlener Yor24 wint branche-award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de jury is Yor24 second to none en ligt er een “groot potentieel” voor het bedrijf.

Als branchewinnaar dingt Yor24 dingt mee naar de Nationale Business Succes Award, die op 4 februari 2016 wordt uitgereikt. De winnaar van deze brancheoverstijgende award krijgt een geldprijs van 100 duizend euro.