ANWB: Onderzoek Verkeer in de stad – 2015

De toenemende populariteit van fietsen in de stad zorgt voor problemen op de weg door de drukte en onduidelijke regelgeving, stelt de ANWB. Om die problemen aan te pakken heeft de organisatie een nieuwe ontwerpaanpak voor de stedelijke openbare ruimte opgesteld. Er moet volgens hen een nieuwe verdeling van het verkeer in de stad komen. Zo moet de maximum toegestane snelheid gekoppeld moet worden aan de infrastructuur in plaats van aan het type voertuig. De resultaten zijn verwerkt in het rapport ‘Verkeer in de stad’ van de ANWB.

 

ANWB: Onderzoek Verkeer in de stad – 2015 | Fleet&Mobility

ANWB: Onderzoek Verkeer in de stad – 2015

De toenemende populariteit van fietsen in de stad zorgt voor problemen op de weg door de drukte en onduidelijke regelgeving, stelt de ANWB. Om die problemen aan te pakken heeft de organisatie een nieuwe ontwerpaanpak voor de stedelijke openbare ruimte opgesteld. Er moet volgens hen een nieuwe verdeling van het verkeer in de stad komen. Zo moet de maximum toegestane snelheid gekoppeld moet worden aan de infrastructuur in plaats van aan het type voertuig. De resultaten zijn verwerkt in het rapport ‘Verkeer in de stad’ van de ANWB.