Corporate Vehicle Observatory Fleet Barometer 2015

Leasemaatschappij Arval onderzoekt internationaal de zakelijke automarkt. De resultaten zijn te lezen in de CVO. Dit keer blijkt er nog weinig animo te zijn voor mobiliteitsbudgetten, maar veel interesse in telematica. Ook wordt er langer doorgereden met leaseauto’s en zijn Nederlandse wagenparkbeheerders pessimistischer dan hun Europese collega’s over de groei van het wagenpark.

 

Corporate Vehicle Observatory Fleet Barometer 2015 | Fleet&Mobility

Corporate Vehicle Observatory Fleet Barometer 2015

Leasemaatschappij Arval onderzoekt internationaal de zakelijke automarkt. De resultaten zijn te lezen in de CVO. Dit keer blijkt er nog weinig animo te zijn voor mobiliteitsbudgetten, maar veel interesse in telematica. Ook wordt er langer doorgereden met leaseauto’s en zijn Nederlandse wagenparkbeheerders pessimistischer dan hun Europese collega’s over de groei van het wagenpark.