Fietsen en lopen: de smeerolie van onze mobiliteit (KIM):

Nederlanders zijn in ruim tien jaar tijd vaker en verder gaan fietsen (+9%) en lopen (+13%). De helft van het aantal ritten, een tiende van alle afgelegde kilometers en een derde van de aan mobiliteit bestede tijd leggen we per fiets of te voet af. Dat blijkt uit onderzoek van het Kennisinstituut voort Mobiliteit (KIM) naar het loop- en fietsgedrag sinds 2004 in Nederland.

mo

Fietsen en lopen: de smeerolie van onze mobiliteit (KIM): | Fleet&Mobility

Fietsen en lopen: de smeerolie van onze mobiliteit (KIM):

Nederlanders zijn in ruim tien jaar tijd vaker en verder gaan fietsen (+9%) en lopen (+13%). De helft van het aantal ritten, een tiende van alle afgelegde kilometers en een derde van de aan mobiliteit bestede tijd leggen we per fiets of te voet af. Dat blijkt uit onderzoek van het Kennisinstituut voort Mobiliteit (KIM) naar het loop- en fietsgedrag sinds 2004 in Nederland.

mo