Natuur & Milieu: Inkoop van mobiliteit bij gemeentes

Ruim 75 procent van de mobiliteitsinkopen van gemeenten voldoet niet aan de minimum duurzaamheideisen. Dat blijkt uit onderzoek van de stichting Natuur & Milieu naar de inkoop van mobiliteit bij gemeentes. Natuur & Milieu deed onderzoek bij de 71 gemeenten die in de eerste helft van 2015 een aanbestedingstraject hebben doorlopen voor het eigen wagenpark, leerlingenvervoer en wmo-vervoer. 

 

Natuur & Milieu: Inkoop van mobiliteit bij gemeentes | Fleet&Mobility

Natuur & Milieu: Inkoop van mobiliteit bij gemeentes

Ruim 75 procent van de mobiliteitsinkopen van gemeenten voldoet niet aan de minimum duurzaamheideisen. Dat blijkt uit onderzoek van de stichting Natuur & Milieu naar de inkoop van mobiliteit bij gemeentes. Natuur & Milieu deed onderzoek bij de 71 gemeenten die in de eerste helft van 2015 een aanbestedingstraject hebben doorlopen voor het eigen wagenpark, leerlingenvervoer en wmo-vervoer.