Natuur & Milieu: werkgevers- en werknemersonderzoek over de fiets van de zaak.

Werkgevers benutten de mogelijkheden om een ‘fiets van de zaak’ aan te beiden aan medewerkers nauwelijks. Dat blijkt uit een onderzoek van de stichting Natuur & Milieu. Onderzoeksbureau Kien deed in opdracht van de stichting onderzoek naar de inzet van fietsen van de zaak.

 

Natuur & Milieu: werkgevers- en werknemersonderzoek over de fiets van de zaak. | Fleet&Mobility

Natuur & Milieu: werkgevers- en werknemersonderzoek over de fiets van de zaak.

Werkgevers benutten de mogelijkheden om een ‘fiets van de zaak’ aan te beiden aan medewerkers nauwelijks. Dat blijkt uit een onderzoek van de stichting Natuur & Milieu. Onderzoeksbureau Kien deed in opdracht van de stichting onderzoek naar de inzet van fietsen van de zaak.