Onderzoek KIM over toekomstig verkeer en vervoer met zelfrijdende auto’s

In het rapport ‘Chauffeurs aan het stuur? Zelfrijdende voertuigen en het verkeer en vervoersysteem van de toekomst’ van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) worden vier scenario’s beschreven over een toekomst wel zelfrijdende auto’s. Hierin worden ‘techniek en acceptatie’ en de mate waarin consumenten willen delen (het delen van autobezit, maar ook het delen van ritten) meegenomen.

 

Onderzoek KIM over toekomstig verkeer en vervoer met zelfrijdende auto’s | Fleet&Mobility

Onderzoek KIM over toekomstig verkeer en vervoer met zelfrijdende auto’s

In het rapport ‘Chauffeurs aan het stuur? Zelfrijdende voertuigen en het verkeer en vervoersysteem van de toekomst’ van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) worden vier scenario’s beschreven over een toekomst wel zelfrijdende auto’s. Hierin worden ‘techniek en acceptatie’ en de mate waarin consumenten willen delen (het delen van autobezit, maar ook het delen van ritten) meegenomen.