Rapport Global EV Outlook 2017 van het IEA

In 2016 werden wereldwijd meer dan 750 duizend elektrische auto’s (PHEV en BEV) geregistreerd, waarvan 95 procent in tien landen.

In China werden verreweg de meeste elektrische auto’s verkocht, gevolgd door de VS. Noorwegen heeft het hoogste marktaandeel (29%), gevolgd door Nederland (6,4%). Het rapport verkent en vergelijkt beleidsstrategie├źn in de verschillende landen.

Rapport Global EV Outlook 2017 van het IEA | Fleet&Mobility

Rapport Global EV Outlook 2017 van het IEA

In 2016 werden wereldwijd meer dan 750 duizend elektrische auto’s (PHEV en BEV) geregistreerd, waarvan 95 procent in tien landen.

In China werden verreweg de meeste elektrische auto’s verkocht, gevolgd door de VS. Noorwegen heeft het hoogste marktaandeel (29%), gevolgd door Nederland (6,4%). Het rapport verkent en vergelijkt beleidsstrategie├źn in de verschillende landen.