CE Delft: Klimaatbeleid voor mobiliteit op de kaart

De CO2-uitstoot van al het Nederlandse vervoer is maar liefst twee keer zo hoog als tot nu toe wordt aangenomen. Daarmee veroorzaakt vervoer ruim een kwart van de totale Nederlandse uitstoot, veel meer dan waar beleidsmakers van uitgaan. Dat hebben milieuorganisaties Natuur & Milieu, Greenpeace en Milieudefensie die CE Delft hiernaar onderzoek hebben laten uitvoeren.

 

CE Delft: Klimaatbeleid voor mobiliteit op de kaart | Fleet&Mobility

CE Delft: Klimaatbeleid voor mobiliteit op de kaart

De CO2-uitstoot van al het Nederlandse vervoer is maar liefst twee keer zo hoog als tot nu toe wordt aangenomen. Daarmee veroorzaakt vervoer ruim een kwart van de totale Nederlandse uitstoot, veel meer dan waar beleidsmakers van uitgaan. Dat hebben milieuorganisaties Natuur & Milieu, Greenpeace en Milieudefensie die CE Delft hiernaar onderzoek hebben laten uitvoeren.