Roland Berger Automotive Disruption Radar

Eind april bracht onderzoeksbureau Roland Berger de eerste Automotive Disruption Radar uit, een analyse van status van en ontwikkelingen in de auto- en mobiliteitsmarkt in Nederland, Japan, Singapore, China, Zuid-Korea, Duitsland, India, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Frankrijk. Deze analyse moet vanaf nu elk kwartaal uitkomen. Volgens de onderzoekers staat de wereldwijde auto- en mobiliteitsindustrie aan de vooravond van een radicale transformatie door digitalisering, autonoom en elektrisch rijden en auto- en ritdelen.

 

Roland Berger Automotive Disruption Radar | Fleet&Mobility

Roland Berger Automotive Disruption Radar

Eind april bracht onderzoeksbureau Roland Berger de eerste Automotive Disruption Radar uit, een analyse van status van en ontwikkelingen in de auto- en mobiliteitsmarkt in Nederland, Japan, Singapore, China, Zuid-Korea, Duitsland, India, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Frankrijk. Deze analyse moet vanaf nu elk kwartaal uitkomen. Volgens de onderzoekers staat de wereldwijde auto- en mobiliteitsindustrie aan de vooravond van een radicale transformatie door digitalisering, autonoom en elektrisch rijden en auto- en ritdelen.