Slimme infrastructuur en mobiliteit kunnen leiden tot tweedeling

In zijn ‘signalenrapport Mobiliteit en elektriciteit in het digitale tijdperk’ roept het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) de overheid op om slimme ict-toepassingen voor mobiliteit, infrastructuur en elektriciteit te reguleren om te voorkomen dat groepen die niet handig zijn met technologie buiten de boot vallen.

Slimme infrastructuur en mobiliteit kunnen leiden tot tweedeling | Fleet&Mobility

Slimme infrastructuur en mobiliteit kunnen leiden tot tweedeling

In zijn ‘signalenrapport Mobiliteit en elektriciteit in het digitale tijdperk’ roept het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) de overheid op om slimme ict-toepassingen voor mobiliteit, infrastructuur en elektriciteit te reguleren om te voorkomen dat groepen die niet handig zijn met technologie buiten de boot vallen.