Lagere kosten door universele motorolie

Fleet managers houden zich veelvuldig bezig met de vraag hoe de costs of ownership omlaag kunnen. Slim inkopen is hierbij een terugkerende oplossing. 

Vaak hebben wagenparken een groot olieassortiment op voorraad vanwege auto’s met uiteenlopende leeftijden in onderhoud. Met Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 en Shell Helix Ultra C3 5W-30 is dit verleden tijd. Met deze motoroliën kan tot 90% van het wagenpark worden bediend.

De voordelen van het werken met nog maar twee of drie motoroliën zijn dat het inkoopproces voor de fleet managers eenvoudiger wordt, er minder voorraad gehouden hoeft te worden en de kans op het gebruiken van de verkeerde olie vrijwel uitgesloten is. Bovendien geeft het wagenparkmanagers een mogelijk inkoopvoordeel. Meer weten? Kijk op Shell.nl

Lagere kosten door universele motorolie | Fleet&Mobility

Lagere kosten door universele motorolie

Fleet managers houden zich veelvuldig bezig met de vraag hoe de costs of ownership omlaag kunnen. Slim inkopen is hierbij een terugkerende oplossing. 

Vaak hebben wagenparken een groot olieassortiment op voorraad vanwege auto’s met uiteenlopende leeftijden in onderhoud. Met Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 en Shell Helix Ultra C3 5W-30 is dit verleden tijd. Met deze motoroliën kan tot 90% van het wagenpark worden bediend.

De voordelen van het werken met nog maar twee of drie motoroliën zijn dat het inkoopproces voor de fleet managers eenvoudiger wordt, er minder voorraad gehouden hoeft te worden en de kans op het gebruiken van de verkeerde olie vrijwel uitgesloten is. Bovendien geeft het wagenparkmanagers een mogelijk inkoopvoordeel. Meer weten? Kijk op Shell.nl