Aantrekkelijk programma op MobiliteitsRAI 2017

De MobiliteitsRAI 2017: Exposanten, brancheorganisaties én kennispartners zetten gezamenlijk wegtransport van vandaag en morgen centraal.

De MobiliteitsRAI, het onlangs door RAI Amsterdam en RAI Vereniging gelanceerde initiatief, brengt zo’n 15.000 professionals uit de mobiliteitsbranche bij elkaar. Het aanbod van trailer- en carrosseriebouwers, inbouw-, ombouw- en werkplaatsproducten en lichte bedrijfswagens op de beursvloer groeit iedere dag en het congresprogramma is zo goed als volledig ingevuld. De MobiliteitsRAI is het trefpunt van en voor de mobiliteitssector en vindt plaats op 19, 20 en 21 oktober in RAI Amsterdam. Zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt en schrijf vandaag nog in.

Marktleiders in trailerbouw en bestelauto inrichting

Veel toonaangevende spelers in de sector hebben hun vertrouwen uitgesproken in het evenement en zich inmiddels ingeschreven voor de vakbeurs, waaronder Veth Automotive, Bott Nederland, Karhof Carrosserieën, Dhollandia, Autec-VLT Automotive Equipment, T Comm Telematics, ANTEO, Broshuis, D-TEC Products, Veldhuizen, Groep Jumbo Groenewegen, Pacton Trailers, Hiab Benelux, European Trailer Care, H.W. van der Peet & Zn., Carrosseriefabriek HEIWO, VB-Airsuspension, Kraker Trailers en Kleyn Vans.

Praktische informatie in het kennistheater

In het kennistheater op de beursvloer brengen brancheorganisatie TLN, ondernemersvereniging evofenedex en innovatie aanjager TKI Dinalog drie dagen lang een uitgebreid programma. De presentaties en workshops zijn gericht op transporteurs, fleetowners, logistiek dienstverleners, verladers, chauffeurs en autoservice- en garagebedrijven. In korte interactieve sessies worden praktische en innovatieve onderwerpen aangesneden die goed aansluiten op de dagelijkse praktijk van de professionals met thema’s als milieuzonering, regelgeving en stedelijke distributie.

Van Bestelauto Summit tot Transportlab

Het RAI MobiliteitsCongres biedt een breed podium aan professionals uit de mobiliteitssector, producenten, beleidsmakers en politici, om kennis en visie te delen. De toekomst van het wegtransport staat centraal bij diverse seminars, debatten, presentaties en netwerkborrels. De elkaar snel opvolgende innovaties in de transportwereld en mobiele toepassingen komen aan bod in o.a. hackatons en de demo’s van TransportLab.

In samenwerking met evofenedex organiseert RAI Vereniging de Nationale Bestelauto Summit. Tijdens deze bijeenkomst wordt de gezamenlijke agenda voor de toekomst opgesteld. Samen met BOVAG worden de Aftermarket scenario-studies gepresenteerd. Hierin worden trends en veranderkrachten benoemd en toekomstscenario’s voor de aftersales markt geschetst. Transport en Logistiek Nederland houdt de kick-off voor diverse projecten van TransporLab tijdens het RAI MobiliteitsCongres.

De MobiliteitsRAI is de innovatieve opvolger van de BedrijfsautoRAI. De combinatie van vakbeurs en congres geeft bezoekers de informatie om beter voorbereid te zijn op de toekomst. De MobiliteitsRAI wordt hét nationale platform voor en door professionals in de wereld van het wegtransport. Deelname aan de vakbeurs is al mogelijk vanaf € 65 per m2. Zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt en schrijf vandaag nog in.

Aantrekkelijk programma op MobiliteitsRAI 2017 | Fleet&Mobility

Aantrekkelijk programma op MobiliteitsRAI 2017

De MobiliteitsRAI 2017: Exposanten, brancheorganisaties én kennispartners zetten gezamenlijk wegtransport van vandaag en morgen centraal.

De MobiliteitsRAI, het onlangs door RAI Amsterdam en RAI Vereniging gelanceerde initiatief, brengt zo’n 15.000 professionals uit de mobiliteitsbranche bij elkaar. Het aanbod van trailer- en carrosseriebouwers, inbouw-, ombouw- en werkplaatsproducten en lichte bedrijfswagens op de beursvloer groeit iedere dag en het congresprogramma is zo goed als volledig ingevuld. De MobiliteitsRAI is het trefpunt van en voor de mobiliteitssector en vindt plaats op 19, 20 en 21 oktober in RAI Amsterdam. Zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt en schrijf vandaag nog in.

Marktleiders in trailerbouw en bestelauto inrichting

Veel toonaangevende spelers in de sector hebben hun vertrouwen uitgesproken in het evenement en zich inmiddels ingeschreven voor de vakbeurs, waaronder Veth Automotive, Bott Nederland, Karhof Carrosserieën, Dhollandia, Autec-VLT Automotive Equipment, T Comm Telematics, ANTEO, Broshuis, D-TEC Products, Veldhuizen, Groep Jumbo Groenewegen, Pacton Trailers, Hiab Benelux, European Trailer Care, H.W. van der Peet & Zn., Carrosseriefabriek HEIWO, VB-Airsuspension, Kraker Trailers en Kleyn Vans.

Praktische informatie in het kennistheater

In het kennistheater op de beursvloer brengen brancheorganisatie TLN, ondernemersvereniging evofenedex en innovatie aanjager TKI Dinalog drie dagen lang een uitgebreid programma. De presentaties en workshops zijn gericht op transporteurs, fleetowners, logistiek dienstverleners, verladers, chauffeurs en autoservice- en garagebedrijven. In korte interactieve sessies worden praktische en innovatieve onderwerpen aangesneden die goed aansluiten op de dagelijkse praktijk van de professionals met thema’s als milieuzonering, regelgeving en stedelijke distributie.

Van Bestelauto Summit tot Transportlab

Het RAI MobiliteitsCongres biedt een breed podium aan professionals uit de mobiliteitssector, producenten, beleidsmakers en politici, om kennis en visie te delen. De toekomst van het wegtransport staat centraal bij diverse seminars, debatten, presentaties en netwerkborrels. De elkaar snel opvolgende innovaties in de transportwereld en mobiele toepassingen komen aan bod in o.a. hackatons en de demo’s van TransportLab.

In samenwerking met evofenedex organiseert RAI Vereniging de Nationale Bestelauto Summit. Tijdens deze bijeenkomst wordt de gezamenlijke agenda voor de toekomst opgesteld. Samen met BOVAG worden de Aftermarket scenario-studies gepresenteerd. Hierin worden trends en veranderkrachten benoemd en toekomstscenario’s voor de aftersales markt geschetst. Transport en Logistiek Nederland houdt de kick-off voor diverse projecten van TransporLab tijdens het RAI MobiliteitsCongres.

De MobiliteitsRAI is de innovatieve opvolger van de BedrijfsautoRAI. De combinatie van vakbeurs en congres geeft bezoekers de informatie om beter voorbereid te zijn op de toekomst. De MobiliteitsRAI wordt hét nationale platform voor en door professionals in de wereld van het wegtransport. Deelname aan de vakbeurs is al mogelijk vanaf € 65 per m2. Zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt en schrijf vandaag nog in.