Bestelauto Expo 2017: alles over de bestelwagen op één nationale totaalbeurs

Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober vindt in Houten de Bestelauto Expo 2017 plaats. Een tweedaags evenement voor iedereen die werkt met bestelwagens tot 3500 kg. Het nationale evenement telt meer dan 100 exposanten waar bezoekers direct zaken kunnen doen. Voor bedrijven en zzp’ers met concrete inruilplannen is er een taxatieservice waar men een gegarandeerd bod krijgt. Naast de beurs is er tijdens de expo ook een congresprogramma met informatie over actuele onderwerpen. Voor lezers van Fleet&Mobility is toegang tot de beurs gratis en aanmelden met relatie code kan via deze link.

De beursvloer van Bestelauto Expo is gevuld met een enorme variatie aan exposanten. Naast importeurs en dealers van bedrijfswagens tot 3500 kg zijn er specialisten op het gebied financiering, lease en rent, verzekering, inrichting en aanpassing, accessoires, belettering, verduurzaming, telematica en fleetmanagement systemen. Kortom, over werkelijk alles wat te maken heeft met de bestelwagen is informatie beschikbaar en is te vinden op Bestelauto Expo 2017!

Gegarandeerd bod

Wie een bedrijfswagen wil vervangen kan voor taxatie terecht bij Nederlands grootste veiling voor gebruikte wagens: BCA. Het bedrijf brengt ter plaatse een gegarandeerd bod op de huidige bedrijfswagen(s) uit. Dit maakt het kopen van een nieuwe bestelwagen tijdens de beurs extra aantrekkelijk en gemakkelijk.

Bestelauto van de toekomst op Bestelauto Expo 2017!

Het congresprogramma van de aankomende Bestelauto Expo heeft zijn definitieve vorm gekregen. ‘Bedrijfswagencoach’ Jasper Engel presenteert bijvoorbeeld de ‘bestelauto van de toekomst’. Nu is die immers nog veelal generiek: een bestelauto voor de bouwbranche ziet er hetzelfde uit als die voor e-commerce. Maar is dat houdbaar? De vraag stellen is hem beantwoorden…U kunt nu via deze link kosteloos aanmelden voor dit evenement (waarde € 15,-)

Voor het volledige dagprogramma en aanmelden klik hier.