Zo zorg je voor betaalde innameschades én een tevreden klant

Nederlandse fleetowners kunnen jaarlijks miljoenen euro’s besparen door de berijders van hun voertuigen meer te betrekken bij de schade-inspectie. 

Na de gebruiksperiode wordt de waardevermindering van voertuigen door niet acceptabele schades door de eigenaar van het voertuig verhaald op de gebruiker of berijder. Dat levert vaak een dissatisfier op voor de klant: De vordering komt meestal onverwacht en eigenlijk altijd op het verkeerde moment: namelijk als de klant op het punt staat staat dubbel in de originele tekst! een nieuw (private) leasecontract af te sluiten.

Zelf inspecteren

In de whitepaper van Autoinspectie.nl wordt het probleem, onverwachte en ongewenste vorderingen, onderzocht en de oplossing gepresenteerd: laat de berijder de inspectie zelf uitvoeren middels een gebruiksvriendelijke app. Het grote voordeel is bewustwording: berijders zien met eigen ogen welke krassen, deuken en interieurschades de auto heeft opgelopen in de tijd dat zij die in gebruik hadden. En dat levert leasemaatschappijen en fleetowners duidelijke voordelen op.

Vul op de pagina achter deze link uw gegevens in en ontvang gratis de whitepaper over de zelfscanservice. 

Zo zorg je voor betaalde innameschades én een tevreden klant | Fleet&Mobility

Zo zorg je voor betaalde innameschades én een tevreden klant

Nederlandse fleetowners kunnen jaarlijks miljoenen euro’s besparen door de berijders van hun voertuigen meer te betrekken bij de schade-inspectie. 

Na de gebruiksperiode wordt de waardevermindering van voertuigen door niet acceptabele schades door de eigenaar van het voertuig verhaald op de gebruiker of berijder. Dat levert vaak een dissatisfier op voor de klant: De vordering komt meestal onverwacht en eigenlijk altijd op het verkeerde moment: namelijk als de klant op het punt staat staat dubbel in de originele tekst! een nieuw (private) leasecontract af te sluiten.

Zelf inspecteren

In de whitepaper van Autoinspectie.nl wordt het probleem, onverwachte en ongewenste vorderingen, onderzocht en de oplossing gepresenteerd: laat de berijder de inspectie zelf uitvoeren middels een gebruiksvriendelijke app. Het grote voordeel is bewustwording: berijders zien met eigen ogen welke krassen, deuken en interieurschades de auto heeft opgelopen in de tijd dat zij die in gebruik hadden. En dat levert leasemaatschappijen en fleetowners duidelijke voordelen op.

Vul op de pagina achter deze link uw gegevens in en ontvang gratis de whitepaper over de zelfscanservice.