Zakelijk de slimste keuze

Zakelijk een elektrische Kia rijden. Slechts 4% bijtelling, duurzaam en van alle zakelijke gemakken voorzien.

Kia denkt mee met zakelijk rijdend Nederland. Niet voor niets breidt het merk dit jaar zijn elektrische range uit. Naast de Soul EV komt dit najaar de Niro EV uit: de eerste volledig elektrische crossover op de markt. Niet alleen de meest duurzame optie maar ook fiscaal extra voordelig. En met de komst van het Business Approved-label rijd je gegarandeerd de meest volledige uitrusting tegen de laagste bijtelling. Ontdek de (elektrische) drive van Kia op https://www.kia.com/nl/zakelijk/business-approved/.

Zakelijk de slimste keuze | Fleet&Mobility

Zakelijk de slimste keuze

Zakelijk een elektrische Kia rijden. Slechts 4% bijtelling, duurzaam en van alle zakelijke gemakken voorzien.

Kia denkt mee met zakelijk rijdend Nederland. Niet voor niets breidt het merk dit jaar zijn elektrische range uit. Naast de Soul EV komt dit najaar de Niro EV uit: de eerste volledig elektrische crossover op de markt. Niet alleen de meest duurzame optie maar ook fiscaal extra voordelig. En met de komst van het Business Approved-label rijd je gegarandeerd de meest volledige uitrusting tegen de laagste bijtelling. Ontdek de (elektrische) drive van Kia op https://www.kia.com/nl/zakelijk/business-approved/.