Een nieuwe kijk op Dieselauto’s

Bij de keuze van een nieuwe (lease)auto let je tegenwoordig op meer dan alleen je eigen gebruiksbehoeftes.

En voor bedrijven met een wagenpark is het natuurlijk helemáál belangrijk een juiste afweging te maken tussen kosten, gebruik én milieu. Is het eigenlijk nog wel verantwoord om een diesel te rijden en met welke brandstof rijd je zowel voordelig als duurzaam? U leest er alles over in onze nieuwe whitepaper ‘Een nieuwe kijk op diesel’.

Een nieuwe kijk op Dieselauto’s | Fleet&Mobility

Een nieuwe kijk op Dieselauto’s

Bij de keuze van een nieuwe (lease)auto let je tegenwoordig op meer dan alleen je eigen gebruiksbehoeftes.

En voor bedrijven met een wagenpark is het natuurlijk helemáál belangrijk een juiste afweging te maken tussen kosten, gebruik én milieu. Is het eigenlijk nog wel verantwoord om een diesel te rijden en met welke brandstof rijd je zowel voordelig als duurzaam? U leest er alles over in onze nieuwe whitepaper ‘Een nieuwe kijk op diesel’.