Programma Fleet Lounge in teken van Bestelauto van de toekomst

Op dinsdag 13 november is er een speciale editie van Fleet Lounge. Deze vindt namelijk plaats op de tweede editie van Bestelauto Expo. Dit vakevenement staat volledig in het teken van de bestelauto tot 3500kg. Bezoekers aan de Bestelauto Expo kunnen op één dag kennismaken met alle denkbare aspecten van de lichte bedrijfswagen.

Ze krijgen tijdens het event niet alleen aankoopadvies, maar kunnen zelfs ter plaatse hun bestelauto inruilen voor een nieuwe. Verder is er veel aandacht voor de inrichting en inbouw, belettering, leasing en financiering, onderhoud, telematica en fleet- managementsystemen. Bestelauto Expo is daarmee zowel een complete als een bijzonder overzichtelijke beurs en vindt plaats op 13 en 14 november in Expo Houten.

Programma Fleet Lounge dinsdag 13 november

(10.00 tot 21.00 uur Bestelauto Expo 2018 beursvloer)  

14.30 uur:

Ontvangst bezoekers Fleet Lounge (Let opExpo Houten – Meidoornkade 24)

15.30 uur:

Verduurzamen van je grijze vloot, gewoon doen! Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager bij Stedin, deelt zijn ervaringen en behoedt u voor de valkuilen.

16.00 uur:

De (autonome?) bestelauto van de toekomst door Carlo van der Weijer – Directeur Smart Mobility van TU Eindhoven 

17.00 uur:

Fleet Lounge branche borrel

Het bezoeken van de Fleet Lounge is gratis voor fleetmanagers, mobiliteitsmanagers en vergelijkbare functies die (eind)verantwoordelijk zijn voor wagenparkbeheer en mobiliteit binnen de organisatie. Dienstverleners en toeleveranciers aan de Fleetsector betalen een toegangsprijs van € 199,- excl. 21 % BTW. Het bezoeken van de Bestelauto Expo is gratis.

Aanmelden kan op https://customerview.nl/fleetevent/FLEET01.aspx