Fleet Mobility Live: hét event voor uw mobiliteitstransitie

Het is vanaf nu mogelijk om u aan te melden voor het vernieuwde Fleet Mobility Live event.

Het Fleet Mobility Live event biedt een uitgebreid en gevarieerd programma, waarin fleetmanagers worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zakelijk mobiliteit. Centrale thema’s dit jaar zijn de Mobiliteitsmix, connectiviteit, verduurzaming van mobiliteit, de weg naar autonoom rijden en gedragsverandering. Al deze thema’s zijn belangrijk voor een uitgekiende mobiliteitsstrategie. Carl van de Weijer, directeur Smart Mobility TU/Eindhoven, is een van de keynote speakers. Hij legt uit hoe fleetmanagers optimaal gebruik kunnen maken van de digitalisering.Ook wordt de jaarlijkse award Mobiliteitsmanager van het Jaar uitgereikt.

Fleet Mobility Live is hét netwerkevent om in contact te komen met vakgenoten.

Fleet Mobility Live vindt dit jaar plaats in:
NBC Congrescentrum 
Blokhoeve 1 
3438 LC Nieuwegein
Kijk voor meer informatie op de website van Fleet Mobility Live

www.fleetmobilitylive.nl

Fleet Mobility Live: hét event voor uw mobiliteitstransitie | Fleet&Mobility

Fleet Mobility Live: hét event voor uw mobiliteitstransitie

Het is vanaf nu mogelijk om u aan te melden voor het vernieuwde Fleet Mobility Live event.

Het Fleet Mobility Live event biedt een uitgebreid en gevarieerd programma, waarin fleetmanagers worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zakelijk mobiliteit. Centrale thema’s dit jaar zijn de Mobiliteitsmix, connectiviteit, verduurzaming van mobiliteit, de weg naar autonoom rijden en gedragsverandering. Al deze thema’s zijn belangrijk voor een uitgekiende mobiliteitsstrategie. Carl van de Weijer, directeur Smart Mobility TU/Eindhoven, is een van de keynote speakers. Hij legt uit hoe fleetmanagers optimaal gebruik kunnen maken van de digitalisering.Ook wordt de jaarlijkse award Mobiliteitsmanager van het Jaar uitgereikt.

Fleet Mobility Live is hét netwerkevent om in contact te komen met vakgenoten.

Fleet Mobility Live vindt dit jaar plaats in:
NBC Congrescentrum 
Blokhoeve 1 
3438 LC Nieuwegein
Kijk voor meer informatie op de website van Fleet Mobility Live

www.fleetmobilitylive.nl