Jaguar I-PACE met lage bijtelling

De nieuwe I-PACE is Jaguar’s eerste volledig elektrische performance-SUV.

En ook in 2019 kunt u fiscaal aantrekkelijk genieten van zijn stille en krachtige elektrische prestaties: 294 kW/400 pk vermogen, acceleratie van 0-100 km/h in 4,8 seconden en geen uitlaatemissies. Een baanbrekend cab-forward design en een ruim en intelligent ingedeeld interieur met state-of-the-art technologie maken rijden comfortabel, veilig en ontspannen. 

Voor meer informatie over de I-PACE kunt u terecht op de website van Jaguar. 

Jaguar I-PACE met lage bijtelling | Fleet&Mobility

Jaguar I-PACE met lage bijtelling

De nieuwe I-PACE is Jaguar’s eerste volledig elektrische performance-SUV.

En ook in 2019 kunt u fiscaal aantrekkelijk genieten van zijn stille en krachtige elektrische prestaties: 294 kW/400 pk vermogen, acceleratie van 0-100 km/h in 4,8 seconden en geen uitlaatemissies. Een baanbrekend cab-forward design en een ruim en intelligent ingedeeld interieur met state-of-the-art technologie maken rijden comfortabel, veilig en ontspannen. 

Voor meer informatie over de I-PACE kunt u terecht op de website van Jaguar.