De onstuitbare opkomst van de EV

De doorbraak van de elektrische auto op de Nederlandse weg is cruciaal voor de transitie naar een zero emissiemobiliteit. Pon Business Mobility stelde speciaal hierover een whitepaper op. In dit document lees je alles over de transitie naar een elektrisch wagenpark en wat daarbij komt kijken, inclusief de nieuwste ontwikkelingen.

Wegdenken kunnen we de EV al lang niet meer; in totaal werden er vorig jaar 24.024 volledig elektrisch aangedreven auto’s geregistreerd, drie keer zoveel als in 2017. Van alle nieuwe auto’s was zelfs 5,4 procent elektrisch, een nieuw record. In 2025 rijden er naar verwachting 1 miljoen elektrische auto’s in Nederland.

In de whitepaper gaat Pon Business Mobility dieper in op de materie. Aan bod komt onder meer hoe we steeds slimmer gaan laden en de fiscale ins & outs van elektrisch rijden. Daarnaast komen er ondernemers aan het woord die het EV-vraagstuk succesvol hebben getackeld. Vanzelfsprekend wordt ook de eindgebruiker, de bestuurder zelf, niet overgeslagen. Al met al een zeer interessant en uiterst waardevol naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van onze (elektrische) automobiliteit.

Download de gratis whitepaper

De onstuitbare opkomst van de EV | Fleet&Mobility

De onstuitbare opkomst van de EV

De doorbraak van de elektrische auto op de Nederlandse weg is cruciaal voor de transitie naar een zero emissiemobiliteit. Pon Business Mobility stelde speciaal hierover een whitepaper op. In dit document lees je alles over de transitie naar een elektrisch wagenpark en wat daarbij komt kijken, inclusief de nieuwste ontwikkelingen.

Wegdenken kunnen we de EV al lang niet meer; in totaal werden er vorig jaar 24.024 volledig elektrisch aangedreven auto’s geregistreerd, drie keer zoveel als in 2017. Van alle nieuwe auto’s was zelfs 5,4 procent elektrisch, een nieuw record. In 2025 rijden er naar verwachting 1 miljoen elektrische auto’s in Nederland.

In de whitepaper gaat Pon Business Mobility dieper in op de materie. Aan bod komt onder meer hoe we steeds slimmer gaan laden en de fiscale ins & outs van elektrisch rijden. Daarnaast komen er ondernemers aan het woord die het EV-vraagstuk succesvol hebben getackeld. Vanzelfsprekend wordt ook de eindgebruiker, de bestuurder zelf, niet overgeslagen. Al met al een zeer interessant en uiterst waardevol naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van onze (elektrische) automobiliteit.

Download de gratis whitepaper