Elektrisch rijden werkt aanstekelijk

Beeld: ALD Automotive

Bent u benieuwd hoe collega-wagenparkbeheerders elektrisch rijden stimuleren bij hun medewerkers?

Lees deze casestudy over het beleid van DearNova, een innovatief techbedrijf dat haar medewerkers veel vrijheid geeft om zelf te kiezen. Wagenparkbeheerder Stefan de Vlieger vertelt hoe hij ervoor zorgt dat steeds meer collega’s kiezen om elektrisch te rijden. Lees de gratis casestudy voor het antwoord.

Download hier de gratis ‘elektrisch rijden’ casestudy. 

Deze casestudy wordt u aangeboden door ALD Automotive. 

Elektrisch rijden werkt aanstekelijk | Fleet&Mobility

Elektrisch rijden werkt aanstekelijk

Beeld: ALD Automotive

Bent u benieuwd hoe collega-wagenparkbeheerders elektrisch rijden stimuleren bij hun medewerkers?

Lees deze casestudy over het beleid van DearNova, een innovatief techbedrijf dat haar medewerkers veel vrijheid geeft om zelf te kiezen. Wagenparkbeheerder Stefan de Vlieger vertelt hoe hij ervoor zorgt dat steeds meer collega’s kiezen om elektrisch te rijden. Lees de gratis casestudy voor het antwoord.

Download hier de gratis ‘elektrisch rijden’ casestudy. 

Deze casestudy wordt u aangeboden door ALD Automotive.