Jaguar F-PACE Premium Edition

Jaguar F-PACE Premium Edition (Foto: Jaguar Land Rover)

De Jaguar Premium Editions bieden een zeer complete Jaguar voor een uitermate interessante prijs. Of u nu kiest voor luxe of sportiviteit, met de Jaguar Premium Editions maakt u altijd de juiste keuze. Ontdek de aantrekkelijke Premium Editions van de Jaguar F-PACE.

De Jaguar F-PACE is leverbaar als Premium Edition en Premium Sport Edition. Beide varianten zijn verkrijgbaar als benzine 25t (184 kW/250 pk) AWD automaat of als diesel 20d (132 kW/180 pk) RWD automaat.  

Meer informatie over de Jaguar F-PACE Premium Edition kunt u vinden op https://www.jaguar.nl/offers-and-finance/premium-editions/f-pace.html  

Jaguar F-PACE Premium Edition | Fleet&Mobility

Jaguar F-PACE Premium Edition

Jaguar F-PACE Premium Edition (Foto: Jaguar Land Rover)

De Jaguar Premium Editions bieden een zeer complete Jaguar voor een uitermate interessante prijs. Of u nu kiest voor luxe of sportiviteit, met de Jaguar Premium Editions maakt u altijd de juiste keuze. Ontdek de aantrekkelijke Premium Editions van de Jaguar F-PACE.

De Jaguar F-PACE is leverbaar als Premium Edition en Premium Sport Edition. Beide varianten zijn verkrijgbaar als benzine 25t (184 kW/250 pk) AWD automaat of als diesel 20d (132 kW/180 pk) RWD automaat.  

Meer informatie over de Jaguar F-PACE Premium Edition kunt u vinden op https://www.jaguar.nl/offers-and-finance/premium-editions/f-pace.html