Zero Emission | Ecomobiel – registreer nu gratis

De gratis bezoekersregistratie van de 11de editie van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel is open. Het evenement voor professionals in duurzame mobiliteit vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op de beurs tonen de koplopers op gebied van duurzaamheid hun nieuwste oplossingen in mobiliteitsvraagstukken. Men deelt er kennis en doet er zaken op het gebied van automotive, beleid, advies en onderzoek, licht-elektrische voertuigen (LEV), infrastructuur (laden, groengas en waterstof), stadslogistiek en urban mobility. De aankondigingsvideo is hier te zien.

Voor wie is een bezoek interessant:

Directeur/eigenaar/ondernemer

 • Wagenparkbeheer/mobiliteitsmanager
 • Facility & HR
 • Finance & Control 
 • Beleid & Middelenmanagement (Rijk/Provincie/Gemeente)
 • Onderzoek & Innovatie
 • Logistiek & Supply Chain management
 • Inkoop 
 • Expediteurs

Zero Emission | Ecomobiel vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als:

 • Vakbeurs Energie – over warmte, elektriciteit en energiebesparing
 • Industrial Heat & Power – over de industriële energievoorziening
 • PREFAB – over industrieel en modulair bouwen en renoveren

De gemene deler van de vier beurzen – samen goed voor 21.000 vierkante meter en meer dan 100 seminars, workshops en congressen – is de energietransitie: organisator 54events belooft ‘een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties’. Met een toegangsbewijs voor één beurs, kunnen gratis ook de andere worden bezocht: bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.

Registreer u hier of bezoek de website voor meer informatie. 

Zero Emission | Ecomobiel – registreer nu gratis | Fleet&Mobility

Zero Emission | Ecomobiel – registreer nu gratis

De gratis bezoekersregistratie van de 11de editie van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel is open. Het evenement voor professionals in duurzame mobiliteit vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op de beurs tonen de koplopers op gebied van duurzaamheid hun nieuwste oplossingen in mobiliteitsvraagstukken. Men deelt er kennis en doet er zaken op het gebied van automotive, beleid, advies en onderzoek, licht-elektrische voertuigen (LEV), infrastructuur (laden, groengas en waterstof), stadslogistiek en urban mobility. De aankondigingsvideo is hier te zien.

Voor wie is een bezoek interessant:

Directeur/eigenaar/ondernemer

 • Wagenparkbeheer/mobiliteitsmanager
 • Facility & HR
 • Finance & Control 
 • Beleid & Middelenmanagement (Rijk/Provincie/Gemeente)
 • Onderzoek & Innovatie
 • Logistiek & Supply Chain management
 • Inkoop 
 • Expediteurs

Zero Emission | Ecomobiel vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als:

 • Vakbeurs Energie – over warmte, elektriciteit en energiebesparing
 • Industrial Heat & Power – over de industriële energievoorziening
 • PREFAB – over industrieel en modulair bouwen en renoveren

De gemene deler van de vier beurzen – samen goed voor 21.000 vierkante meter en meer dan 100 seminars, workshops en congressen – is de energietransitie: organisator 54events belooft ‘een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties’. Met een toegangsbewijs voor één beurs, kunnen gratis ook de andere worden bezocht: bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.

Registreer u hier of bezoek de website voor meer informatie.