Groene mobiliteit is geen keuze

Ziet jouw bedrijf op tegen de overgang naar groene mobiliteit? Lees de drie stappen naar toekomstbestendige mobiliteit die je zeker moet ondernemen volgens Free2Move

 Hoe ziet de roadmap er uit voor jouw bedrijf? Lees de 3 stappen die je zeker moet doen volgens Free2Move. 

De CO2 footprint van ons bedrijfsleven is aanzienlijk. Als MKB of (grote) organisatie zijn jullie verantwoordelijk voor een groot deel hiervan. En ongetwijfeld heb je al heel wat ondernomen [lees geïnvesteerd] in duurzaamheid, milieubewust of energiezuinige, groene technologie en ga zo maar door. En het levert op termijn zeker iets op. Maar er zijn nog steeds veel bedrijven die er tegenop zien. Niet omdat ze niet willen, maar vanwege de vele vragen; hoe pakken we dit aan, zonder al te veel gedoe of impact op onze dagelijkse operatie? Tegelijkertijd weten we ook dat het nu tijd is voor actie. 

Daarom delen we graag onze inzichten, waarmee we ook nog eens werken aan twee van de duurzame doelstellingen die de VN heeft benoemd: 

 • Streef ernaar om steden en verstedelijkte gebieden in 2030 duurzaam, veilig en toegankelijk te maken. 
 • Neem dringend actie om klimaatverandering en haar impact te bestrijden.

Vragen die onze relaties binnen deze context stellen: 

 • Hoe kunnen we woon-werkverkeer organiseren als we onze CO2 footprint willen verkleinen?
 • We willen ons wagenpark elektrificeren, hoe kunnen we dat stapsgewijs aanpakken, hoe zit het met zaken als laadinfrastructuur, diversiteit aan merken, zakelijk autodelen, privacy?
 • Hoe kunnen we onze medewerkers een flexibele vervoersoplossing bieden en op positieve wijze stimuleren tot milieubewust gedrag?
 • Hoe kunnen we gebruikskosten en administratietijd besparen? 

Mobiliteit duurzamer organiseren vraagt om een flexibel totaalaanbod dat voorziet in alle mobiliteitsbehoeften. En de gebruiker kiest. Dat kan betekenen op een drukke filedag de trein pakken en voor de kortere rit een [elektrische] fiets. De zelf te reserveren deelauto brengt je op plekken die met OV lastiger te bereiken zijn. Idealiter zie je online direct welke auto of berijder je kunt inzetten voor dat onverwachte klantbezoek. 

Met Free2Move wint iedereen!

extra duurzame mobiliteitAdministratief, organisatorisch niet te doen? Zeker wel; let’s keep it simple. Zo biedt Free2Move, het mobiliteitsmerk van de PSA Groupe, een mobiliteitsoplossing voor ieder bedrijf en voor elk mobiliteitsmoment. En dat alles via 1 platform. Wij vinden dat er op duurzaamheid in je bedrijf gemakkelijk winst te behalen is. En wel in het gebruik van zakelijke auto’s. Maar het wagenpark is één van onze grootste kostenposten, horen wij je denken. Daarom juist. Als je dáár op kunt besparen dan draagt het écht iets bij. 

En het gaat verder dan alleen onze automerken*. Onze diensten zijn geschikt voor alle merken, voor organisaties van 1 tot 10.000 medewerkers. In drie stappen kun je een toekomstbestendige roadmap uitzetten voor de mobiliteit van je bedrijf: 

1. INVENTARISATIE BEHOEFTEN: Hoe reizen je mensen nu, hoe kunnen jullie het groener organiseren, financieren en wat zijn jullie ambities op dat vlak?

2. OPTIMALISATIE GEBRUIK; Stapsgewijs naar elektrificatie, betalen voor gereden kilometers, inzet van deelauto’s, minder parkeerplaatsen en reiskosten. Welke data uit de auto zijn nodig om direct te koppelen aan eigen administratie en Belastingdienst? 

3. COACHING MEDEWERKERS; Samen aan de slag met gedragsverandering, stimulering tot het gebruik van diverse vormen van mobiliteit en eco-bewust en veilig rijgedrag.

Benieuwd hoe wij deze stappen maken met jouw bedrijf? Let’s get connected! www.Free2Move-business.nl
Groene mobiliteit is geen keuze | Fleet&Mobility

Groene mobiliteit is geen keuze

Ziet jouw bedrijf op tegen de overgang naar groene mobiliteit? Lees de drie stappen naar toekomstbestendige mobiliteit die je zeker moet ondernemen volgens Free2Move

 Hoe ziet de roadmap er uit voor jouw bedrijf? Lees de 3 stappen die je zeker moet doen volgens Free2Move. 

De CO2 footprint van ons bedrijfsleven is aanzienlijk. Als MKB of (grote) organisatie zijn jullie verantwoordelijk voor een groot deel hiervan. En ongetwijfeld heb je al heel wat ondernomen [lees geïnvesteerd] in duurzaamheid, milieubewust of energiezuinige, groene technologie en ga zo maar door. En het levert op termijn zeker iets op. Maar er zijn nog steeds veel bedrijven die er tegenop zien. Niet omdat ze niet willen, maar vanwege de vele vragen; hoe pakken we dit aan, zonder al te veel gedoe of impact op onze dagelijkse operatie? Tegelijkertijd weten we ook dat het nu tijd is voor actie. 

Daarom delen we graag onze inzichten, waarmee we ook nog eens werken aan twee van de duurzame doelstellingen die de VN heeft benoemd: 

 • Streef ernaar om steden en verstedelijkte gebieden in 2030 duurzaam, veilig en toegankelijk te maken. 
 • Neem dringend actie om klimaatverandering en haar impact te bestrijden.

Vragen die onze relaties binnen deze context stellen: 

 • Hoe kunnen we woon-werkverkeer organiseren als we onze CO2 footprint willen verkleinen?
 • We willen ons wagenpark elektrificeren, hoe kunnen we dat stapsgewijs aanpakken, hoe zit het met zaken als laadinfrastructuur, diversiteit aan merken, zakelijk autodelen, privacy?
 • Hoe kunnen we onze medewerkers een flexibele vervoersoplossing bieden en op positieve wijze stimuleren tot milieubewust gedrag?
 • Hoe kunnen we gebruikskosten en administratietijd besparen? 

Mobiliteit duurzamer organiseren vraagt om een flexibel totaalaanbod dat voorziet in alle mobiliteitsbehoeften. En de gebruiker kiest. Dat kan betekenen op een drukke filedag de trein pakken en voor de kortere rit een [elektrische] fiets. De zelf te reserveren deelauto brengt je op plekken die met OV lastiger te bereiken zijn. Idealiter zie je online direct welke auto of berijder je kunt inzetten voor dat onverwachte klantbezoek. 

Met Free2Move wint iedereen!

extra duurzame mobiliteitAdministratief, organisatorisch niet te doen? Zeker wel; let’s keep it simple. Zo biedt Free2Move, het mobiliteitsmerk van de PSA Groupe, een mobiliteitsoplossing voor ieder bedrijf en voor elk mobiliteitsmoment. En dat alles via 1 platform. Wij vinden dat er op duurzaamheid in je bedrijf gemakkelijk winst te behalen is. En wel in het gebruik van zakelijke auto’s. Maar het wagenpark is één van onze grootste kostenposten, horen wij je denken. Daarom juist. Als je dáár op kunt besparen dan draagt het écht iets bij. 

En het gaat verder dan alleen onze automerken*. Onze diensten zijn geschikt voor alle merken, voor organisaties van 1 tot 10.000 medewerkers. In drie stappen kun je een toekomstbestendige roadmap uitzetten voor de mobiliteit van je bedrijf: 

1. INVENTARISATIE BEHOEFTEN: Hoe reizen je mensen nu, hoe kunnen jullie het groener organiseren, financieren en wat zijn jullie ambities op dat vlak?

2. OPTIMALISATIE GEBRUIK; Stapsgewijs naar elektrificatie, betalen voor gereden kilometers, inzet van deelauto’s, minder parkeerplaatsen en reiskosten. Welke data uit de auto zijn nodig om direct te koppelen aan eigen administratie en Belastingdienst? 

3. COACHING MEDEWERKERS; Samen aan de slag met gedragsverandering, stimulering tot het gebruik van diverse vormen van mobiliteit en eco-bewust en veilig rijgedrag.

Benieuwd hoe wij deze stappen maken met jouw bedrijf? Let’s get connected! www.Free2Move-business.nl