Eén vast tarief voor elektrisch laden

Als gevolg van het toenemend aantal elektrische auto’s neemt ook de discussie rondom de laadtarieven toe. De prijs voor het laden van elektrische auto’s loopt sterk uiteen omdat aanbieders vrij worden gelaten bij het bepalen van laadkosten en starttarieven. Bovendien is de communicatie hierover onvoldoende: wie zijn auto bij een openbare laadpaal laadt, weet dikwijls niet wat er per kilowattuur wordt gerekend.

Volledige transparantie met één tarief

Alphabet biedt samen met Eneco eMobility als eerste leasemaatschappij een vast tarief voor het opladen van een elektrische auto van € 0,275 per kilowattuur, ongeacht waar de auto wordt opgeladen en ongeacht welk ander tarief wordt getoond bij de laadsessie. Er worden geen bijkomende kosten in rekening gebracht. Met het vaste tarief van Alphabet is onduidelijkheid verleden tijd. Het oplaadtarief geldt voor openbare en snellaadpunten in binnen- en buitenland.

https://www.alphabet.com/nl-nl/mobility-wallet-elektrisch-laden

Eén vast tarief voor elektrisch laden | Fleet&Mobility

Eén vast tarief voor elektrisch laden

Als gevolg van het toenemend aantal elektrische auto’s neemt ook de discussie rondom de laadtarieven toe. De prijs voor het laden van elektrische auto’s loopt sterk uiteen omdat aanbieders vrij worden gelaten bij het bepalen van laadkosten en starttarieven. Bovendien is de communicatie hierover onvoldoende: wie zijn auto bij een openbare laadpaal laadt, weet dikwijls niet wat er per kilowattuur wordt gerekend.

Volledige transparantie met één tarief

Alphabet biedt samen met Eneco eMobility als eerste leasemaatschappij een vast tarief voor het opladen van een elektrische auto van € 0,275 per kilowattuur, ongeacht waar de auto wordt opgeladen en ongeacht welk ander tarief wordt getoond bij de laadsessie. Er worden geen bijkomende kosten in rekening gebracht. Met het vaste tarief van Alphabet is onduidelijkheid verleden tijd. Het oplaadtarief geldt voor openbare en snellaadpunten in binnen- en buitenland.

https://www.alphabet.com/nl-nl/mobility-wallet-elektrisch-laden