AutoWeek en Alphabet samen in private lease

Beeld: Alphabet

Autoweek en Alphabet gaan nauw samenwerken op het gebied van private lease. Met ingang van 1 september biedt AutoWeek onder de noemer ‘AutoWeek Private Lease powered by Alphabet’ een gevarieerd aanbod van private lease-aanbiedingen van allerlei merken, in diverse prijsklassen.

AutoWeek, een uitgave van DPG Media Magazines, is het grootste automedium met het laatste autonieuws, autotests, occasions, alle gegevens van een nieuwe auto en tweedehands auto’s. En nu dus ook met private lease.

Hoofdredacteur Damiaan Hage: “AutoWeek werkt voor AutoWeek Private Lease samen met Alphabet; niet de eerste de beste, want zij zijn wederom uitgeroepen tot Beste Private Leasemaatschappij van Nederland. Alphabet neemt alle praktische zaken voor haar rekening en neemt deel aan het Keurmerk Private Lease, dat garant staat voor betrouwbare private leasecontracten. Zodoende kun je als consument rekenen op duidelijke informatie en eerlijke voorwaarden.”

“Al een enige tijd zien we een sterke stijging in de vraag naar private lease en in dit bijzondere jaar sowieso een tendens naar eigen vervoer. AutoWeek is een uitgelezen platform om een brede doelgroep te laten kennismaken met het comfortabel en veilig rijden in een nieuwe auto, tegen een interessante prijs en condities. Daarnaast biedt het auto-importeurs de gelegenheid om hun merk extra onder de aandacht te brengen bij de omvangrijke lezersgroep van DPG Media Magazines ”, aldus Ivo Lissone, CCO Alphabet Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.autoweek.nl/lease