Maak kennis met de Aiways U5 2021

Aiways U5 2021

Duurzaam, ruim en loyaal uitgerust. 

De Aiways U5 is zich snel aan het vestigen in particulier en zakelijk Nederland. Deze nieuwe Aziatische-Europese verschijning is uniek en echt een toevoeging on het bestaande palet. Aiways heeft als merk de volle focus op EV, op hoge kwaliteit en op betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

Aiways zet volledig in op elektrisch. De gehele R&D afdeling, bestaand uit Duitse, Zwitserse en Chinese collega’s en een bulk aan EV-ervaring bij verschillende andere merken, hebben een kwalitatief en betrouwbaar product willen neerzetten. Mooi om te zien dat vanuit alle hoeken wordt bevestigd dat dit gelukt is. Daarmee is de aansluiting met alle leasemaatschappijen, intermediairs en mogelijke berijders snel gemaakt. 

Aiways heeft de auto volledig in eigen ontwikkeling en productie. Van het platform, accupakket, elektromotor tot de carrosserie. Dus geen lange levertijden. Mochten de voorraadmodellen met 8% bijtelling op zijn, dan leveren we met 3 maanden de nieuwe auto af op locatie naar keuze. 

Naast een duurzaam rijdende auto, heeft Aiways in samenwerking met de Europese ABB gezorgd voor een zeer verantwoord en hoogwaardig productieproces. Met minimaal grondstoffenverlies, hoge efficiĆ«ntie en een sterk circulaire productiefaciliteit. 

Meer weten?

Met de komst van de Aiways U5 is ruimte, luxe en kwaliteit betaalbaar geworden! Meer weten? Ga dan naar www.aiways.nl/fleet of neem contact op met Michael Schuit (Manager Fleetsales & Leasing) van Aiways Distributie Nederland: m.schuit@aiways.nl of 06-30093046. 

Maak kennis met de Aiways U5 2021 | Fleet&Mobility

Maak kennis met de Aiways U5 2021

Aiways U5 2021

Duurzaam, ruim en loyaal uitgerust. 

De Aiways U5 is zich snel aan het vestigen in particulier en zakelijk Nederland. Deze nieuwe Aziatische-Europese verschijning is uniek en echt een toevoeging on het bestaande palet. Aiways heeft als merk de volle focus op EV, op hoge kwaliteit en op betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

Aiways zet volledig in op elektrisch. De gehele R&D afdeling, bestaand uit Duitse, Zwitserse en Chinese collega’s en een bulk aan EV-ervaring bij verschillende andere merken, hebben een kwalitatief en betrouwbaar product willen neerzetten. Mooi om te zien dat vanuit alle hoeken wordt bevestigd dat dit gelukt is. Daarmee is de aansluiting met alle leasemaatschappijen, intermediairs en mogelijke berijders snel gemaakt. 

Aiways heeft de auto volledig in eigen ontwikkeling en productie. Van het platform, accupakket, elektromotor tot de carrosserie. Dus geen lange levertijden. Mochten de voorraadmodellen met 8% bijtelling op zijn, dan leveren we met 3 maanden de nieuwe auto af op locatie naar keuze. 

Naast een duurzaam rijdende auto, heeft Aiways in samenwerking met de Europese ABB gezorgd voor een zeer verantwoord en hoogwaardig productieproces. Met minimaal grondstoffenverlies, hoge efficiĆ«ntie en een sterk circulaire productiefaciliteit. 

Meer weten?

Met de komst van de Aiways U5 is ruimte, luxe en kwaliteit betaalbaar geworden! Meer weten? Ga dan naar www.aiways.nl/fleet of neem contact op met Michael Schuit (Manager Fleetsales & Leasing) van Aiways Distributie Nederland: m.schuit@aiways.nl of 06-30093046.