De elektrische bestelwagen van morgen

Voor het eerst is de revolutionaire technologie van LEVC beschikbaar in een elektrische bedrijfswagen: de VN5. (Foto: LEVC)

Bedrijven kunnen uitzien naar een toekomst met stijl, comfort en vooral duurzaamheid dankzij de VN5 van LEVC.

Het is al laat in de middag en het accupeil is laag wanneer de bestuurder van de besteldienst in zijn elektrische bestelwagen het bedrijfsterrein oprijdt. Maar dan komt er een spoedopdracht binnen: een industrieel bedrijf in een plaats 80 kilometer verderop heeft dringend een reserveonderdeel voor een machine nodig. Met een puur elektrische aandrijving zou de bestelwagen dat niet halen, want er is geen tijd om eerst de accu op te laden. Maar de bestuurder activeert in zijn VN5 van LEVC snel de range-extender op benzine. Daarmee kan de wagen nog eens 391 kilometer rijden, meer dan voldoende om het onderdeel te leveren en terug te rijden. En de range-extender laadt tegelijkertijd de accu weer op.

Met zijn combinatie van elektrische aandrijving en de range-extender op benzine lost de VN5 twee grote problemen voor bestelwagens op: een beperkt bereik en een gebrek aan flexibiliteit. Daarmee heeft deze bedrijfswagen van LEVC een overtuigend concurrentievoordeel. “Wij hebben onze uitgebreide expertise uit de taxisector gebruikt om een robuuste bestelwagen van hoge kwaliteit te bouwen die zowel emissievrij kan rijden als lange afstanden kan afleggen,” zegt Jörg Hofmann, CEO van LEVC.

Eersteklas interieurafwerking02 vn5 komfort levc 2021 foto levc

De VN5 heeft ook een voorsprong op de concurrentie als het gaat om comfort. Het interieur van de wagen is fraai afgewerkt met comfortabele stoelen, een groot display voor media en navigatie, en materialen van hoge kwaliteit. Terwijl andere bestelwagens alleen gericht zijn op functionaliteit, scoort de VN5 ook wat betreft comfort en gebruiksvriendelijkheid. Zo blijft het ook tijdens lange werkdagen een plezier om in deze elektrische bestelwagen te rijden.

Eersteklas uitstraling

De VN5 maakt indruk op de weg. Bedrijven zijn verzekerd van aandacht met deze bestelwagen dankzij het iconische Britse voertuigdesign. Het bedrijf staat altijd centraal: in de stad, op de weg en op de snelweg. Met de ruime laadcapaciteit en de flexibele laadmogelijkheden via deuren aan de zij- en achterkant is deze bestelwagen een echt werkpaard, maar dan met het verfijnde uiterlijk van een klassiek Brits voertuig. “Met de VN5 willen wij de grenzen van groene mobiliteit voor bedrijfsvoertuigen verleggen. Het biedt niet alleen aantrekkelijke bedrijfskosten, maar voorziet ook in de groeiende vraag van bedrijven en klanten naar schonere, duurzamere bedrijfsvoertuigen,” zegt Hofmann.

Kijk voor meer informatie op: https://nl.levc.com/vn5-electric-lcv-van/

De elektrische bestelwagen van morgen | Fleet&Mobility

De elektrische bestelwagen van morgen

Voor het eerst is de revolutionaire technologie van LEVC beschikbaar in een elektrische bedrijfswagen: de VN5. (Foto: LEVC)

Bedrijven kunnen uitzien naar een toekomst met stijl, comfort en vooral duurzaamheid dankzij de VN5 van LEVC.

Het is al laat in de middag en het accupeil is laag wanneer de bestuurder van de besteldienst in zijn elektrische bestelwagen het bedrijfsterrein oprijdt. Maar dan komt er een spoedopdracht binnen: een industrieel bedrijf in een plaats 80 kilometer verderop heeft dringend een reserveonderdeel voor een machine nodig. Met een puur elektrische aandrijving zou de bestelwagen dat niet halen, want er is geen tijd om eerst de accu op te laden. Maar de bestuurder activeert in zijn VN5 van LEVC snel de range-extender op benzine. Daarmee kan de wagen nog eens 391 kilometer rijden, meer dan voldoende om het onderdeel te leveren en terug te rijden. En de range-extender laadt tegelijkertijd de accu weer op.

Met zijn combinatie van elektrische aandrijving en de range-extender op benzine lost de VN5 twee grote problemen voor bestelwagens op: een beperkt bereik en een gebrek aan flexibiliteit. Daarmee heeft deze bedrijfswagen van LEVC een overtuigend concurrentievoordeel. “Wij hebben onze uitgebreide expertise uit de taxisector gebruikt om een robuuste bestelwagen van hoge kwaliteit te bouwen die zowel emissievrij kan rijden als lange afstanden kan afleggen,” zegt Jörg Hofmann, CEO van LEVC.

Eersteklas interieurafwerking02 vn5 komfort levc 2021 foto levc

De VN5 heeft ook een voorsprong op de concurrentie als het gaat om comfort. Het interieur van de wagen is fraai afgewerkt met comfortabele stoelen, een groot display voor media en navigatie, en materialen van hoge kwaliteit. Terwijl andere bestelwagens alleen gericht zijn op functionaliteit, scoort de VN5 ook wat betreft comfort en gebruiksvriendelijkheid. Zo blijft het ook tijdens lange werkdagen een plezier om in deze elektrische bestelwagen te rijden.

Eersteklas uitstraling

De VN5 maakt indruk op de weg. Bedrijven zijn verzekerd van aandacht met deze bestelwagen dankzij het iconische Britse voertuigdesign. Het bedrijf staat altijd centraal: in de stad, op de weg en op de snelweg. Met de ruime laadcapaciteit en de flexibele laadmogelijkheden via deuren aan de zij- en achterkant is deze bestelwagen een echt werkpaard, maar dan met het verfijnde uiterlijk van een klassiek Brits voertuig. “Met de VN5 willen wij de grenzen van groene mobiliteit voor bedrijfsvoertuigen verleggen. Het biedt niet alleen aantrekkelijke bedrijfskosten, maar voorziet ook in de groeiende vraag van bedrijven en klanten naar schonere, duurzamere bedrijfsvoertuigen,” zegt Hofmann.

Kijk voor meer informatie op: https://nl.levc.com/vn5-electric-lcv-van/