Zweeds Work System nu ook in Nederland te koop

Meer weten over Work System of de mogelijkheid om partner te worden? www.worksystem.nl (Foto: Work System)

Goed nieuws op het gebied van bedrijfswageninrichtingen: sinds begin dit jaar wordt het Zweedse merk Work System ook in Nederland geleverd. Work System staat voor slimme en modulaire systemen voor een betaalbare prijs. En wie wil kan het zelf inbouwen.

Een opgeruimde bus is klaar voor de volgende klus. Daarom heeft bijna elke bestelbus een inrichting nodig. Soms zelfgemaakt, soms super luxe. Work System is het eerste complete interieursysteem dat kwaliteit koppelt aan een aantrekkelijke prijs. Het is ontwikkeld door het Zweedse concern waar ook Ikea toe behoort. En de bedrijfswageninrichtingen van Work System zijn ook net zo slim ontworpen als de meubelen van Ikea. Voor de verschillende merken en modellen bestelbussen zijn modulair samen te stellen interieurs ontwikkeld, die heel eenvoudig via de webshop work­system.nl of bij Work System zelf te bestellen zijn. De prijs staat er meteen bij, want Work System houdt van duidelijkheid. Naast de standaardmodules is maatwerk een veel gewenste mogelijkheid. Meer gereedschapsbakken, meer of juist minder lades: het kan allemaal. Opvallend is dat de levertijd zelfs met maatwerk heel kort blijft: volgens de Nederlandse importeur wordt het systeem vrijwel altijd binnen 5 tot 7 werkdagen na het bestellen afgeleverd.

De inrichtingen van Work System vormen een uitkomst voor wie zijn spullen graag overzichtelijk bij de hand heeft. Er zijn de gebruikelijke gesloten lades, maar ook open lades voor uw eigen gereedschapskoffers. Deze zijn beschikbaar in diverse maten, zodat u niet gedwongen wordt meteen een nieuwe gereedschapskoffer aan te schaffen. Natuurlijk zijn er de bekende gereedschapsrekken, maar er zijn ook smartboxen voor zaken als spuitbussen, tubes met kit of wat het ook is dat u meerdere malen per dag nodig heeft. Door een slimme combinatie van staal, aluminium en kunststof, zijn de diverse kasten en lades licht van gewicht maar toch stevig. Bijzonder is ook dat de ruimte op de achterdeuren en zijwanden gebruikt kan worden voor speciaal op maat gemaakte gereedschapsborden.

Focus op veiligheid en duurzaamheid

Het Zweedse karakter van de fabrikant blijkt uit de degelijke en slimme opbouw, maar ook uit de focus op veiligheid. Bedrijfswagens met interieurs van Work System zijn onderworpen aan diverse crashtesten, om de veiligheid van de inzittenden te garanderen. Aan de constructie van de lades, de kasten en de sluitingen is zeer veel aandacht besteed, zodat ook zware schokken niet meteen tot een probleem leiden. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De verschillende onderdelen zijn voor 100% opnieuw te gebruiken. Alle toegepaste kunststof is gemaakt van gerecycled plastic. En minstens zo duurzaam: de interieurs zijn dankzij de lange levensduur eenvoudig over te zetten in uw volgende bestelbus. De bedrijfswageninrichtingen van Work System kunnen door één van de Nederlandse partners ­worden ingebouwd. Maar – en daar komt de verwantschap met Ikea naar voren – het is ook heel goed mogelijk om Work System zélf in te bouwen, dankzij de meegeleverde handleiding.

Zo komt een kwalitatief hoogwaardige bedrijfs­wageninrichting voor elke slimme zelfstandige binnen handbereik.

Zweeds Work System nu ook in Nederland te koop | Fleet&Mobility

Zweeds Work System nu ook in Nederland te koop

Meer weten over Work System of de mogelijkheid om partner te worden? www.worksystem.nl (Foto: Work System)

Goed nieuws op het gebied van bedrijfswageninrichtingen: sinds begin dit jaar wordt het Zweedse merk Work System ook in Nederland geleverd. Work System staat voor slimme en modulaire systemen voor een betaalbare prijs. En wie wil kan het zelf inbouwen.

Een opgeruimde bus is klaar voor de volgende klus. Daarom heeft bijna elke bestelbus een inrichting nodig. Soms zelfgemaakt, soms super luxe. Work System is het eerste complete interieursysteem dat kwaliteit koppelt aan een aantrekkelijke prijs. Het is ontwikkeld door het Zweedse concern waar ook Ikea toe behoort. En de bedrijfswageninrichtingen van Work System zijn ook net zo slim ontworpen als de meubelen van Ikea. Voor de verschillende merken en modellen bestelbussen zijn modulair samen te stellen interieurs ontwikkeld, die heel eenvoudig via de webshop work­system.nl of bij Work System zelf te bestellen zijn. De prijs staat er meteen bij, want Work System houdt van duidelijkheid. Naast de standaardmodules is maatwerk een veel gewenste mogelijkheid. Meer gereedschapsbakken, meer of juist minder lades: het kan allemaal. Opvallend is dat de levertijd zelfs met maatwerk heel kort blijft: volgens de Nederlandse importeur wordt het systeem vrijwel altijd binnen 5 tot 7 werkdagen na het bestellen afgeleverd.

De inrichtingen van Work System vormen een uitkomst voor wie zijn spullen graag overzichtelijk bij de hand heeft. Er zijn de gebruikelijke gesloten lades, maar ook open lades voor uw eigen gereedschapskoffers. Deze zijn beschikbaar in diverse maten, zodat u niet gedwongen wordt meteen een nieuwe gereedschapskoffer aan te schaffen. Natuurlijk zijn er de bekende gereedschapsrekken, maar er zijn ook smartboxen voor zaken als spuitbussen, tubes met kit of wat het ook is dat u meerdere malen per dag nodig heeft. Door een slimme combinatie van staal, aluminium en kunststof, zijn de diverse kasten en lades licht van gewicht maar toch stevig. Bijzonder is ook dat de ruimte op de achterdeuren en zijwanden gebruikt kan worden voor speciaal op maat gemaakte gereedschapsborden.

Focus op veiligheid en duurzaamheid

Het Zweedse karakter van de fabrikant blijkt uit de degelijke en slimme opbouw, maar ook uit de focus op veiligheid. Bedrijfswagens met interieurs van Work System zijn onderworpen aan diverse crashtesten, om de veiligheid van de inzittenden te garanderen. Aan de constructie van de lades, de kasten en de sluitingen is zeer veel aandacht besteed, zodat ook zware schokken niet meteen tot een probleem leiden. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De verschillende onderdelen zijn voor 100% opnieuw te gebruiken. Alle toegepaste kunststof is gemaakt van gerecycled plastic. En minstens zo duurzaam: de interieurs zijn dankzij de lange levensduur eenvoudig over te zetten in uw volgende bestelbus. De bedrijfswageninrichtingen van Work System kunnen door één van de Nederlandse partners ­worden ingebouwd. Maar – en daar komt de verwantschap met Ikea naar voren – het is ook heel goed mogelijk om Work System zélf in te bouwen, dankzij de meegeleverde handleiding.

Zo komt een kwalitatief hoogwaardige bedrijfs­wageninrichting voor elke slimme zelfstandige binnen handbereik.