Dit najaar: het Mobiliteitsmanagement Event!

Neem op dinsdag 7 december deel aan het jaarlijkse Mobiliteitsmanagement Event (voorheen Fleet Mobility Live)!

Neem op dinsdag 7 december deel aan het jaarlijkse Mobiliteitsmanagement Event (voorheen Fleet Mobility Live)!De congresdag vindt plaats in 1931 Congrescentrum, ’s-Hertogenbosch. Nieuw dit jaar is het verdiepende online programma vanaf 8 december.

Zoals ieder jaar stelt u zelf uw congresprogramma samen, passend bij de uitdagingen van uw organisatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: duurzaamheid: de circulaire economie, de energietransitie en de reductie van CO2, goed werkgeverschap, toekomst van het wagenpark, gedragsverandering (bewustmaking mobiliteitskeuze, stimuli, arbeidsvoorwaarden), hybride werken & slim reizen, individualisering, belastingregels en nieuwe wet- en regelgeving. Het belooft een bijzondere editie te worden met inhoudelijke bijdragen van onder andere: ANWB, Check, Coalitie Anders Reizen, Gemeente Veldhoven, IVA Business School, Mercedes, NLcharge, Philips, SmartWayz.nl, Syndesmo, TU Eindhoven en VU Amsterdam.

De congresdag vindt plaats onder leiding van Victoria Koblenko. Enkele highlights uit het programma:

  • Van fleet naar mobiliteitsmanagement – de lessons learned bij Philips
    Pim de Weerd | Global Commodity Manager Mobility | Philips
  • Smart mobility – waar gaan we heen en met welk middel?
    Carlo van de Weijer | Mobiliteitsdeskundige en Directeur Smart Mobility | TU Eindhoven
  • Het nieuwe mobiliteitsbeleid van ANWB: keuzevrijheid, flexibiliteit en duurzaamheid
    Jan Jaap Krijtenburg | Manager C&B | ANWB

Bekijk het volledige programma

Nieuw online event: het verdiepende online programma start op 8 december en bestaat uit on demand en live sessies. Ook heeft u de mogelijkheid om online 1-op-1 gesprekken te voeren met de experts van onze partners. Als u deelneemt aan de congresdag krijgt u automatisch toegang tot het online event.

Bemachtig nu uw ticket (met 100% korting) voor dinsdag 7 december in ’s-Hertogenbosch

Bent u (mede)verantwoordelijk of betrokken bij het beheer van mobiliteit? Claim dan nu uw ticket (met 100% korting) voor het Mobiliteitsmanagement Event, hét jaarlijkse event voor iedereen die zich bezighoudt met zakelijke mobiliteit! Tickets zijn €249,- maar u heeft ook de mogelijkheid om met 100% korting deel te nemen aan dit volledig verzorgde evenement.

Uw ticket met 100% korting