Neem deel aan het Mobiliteitsmanagement Event op 7 december in Den Bosch

Bent u (mede)verantwoordelijk voor zakelijke mobiliteit? Neem om 7 december (met 100% korting) deel aan het Mobiliteitsmanagement Event.

Ook met de nieuwe maatregelen van afgelopen persconferentie gaat het Mobiliteitsmanagement Event door! Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van ‘testen voor toegang’, daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan hygiëne en is de congresdag ruim opgezet.

Met nog 2 weken te gaan voor de congresdag plaatsvindt in 1931 Congrescentrum, ’s-Hertogenbosch zijn ook de laatste tickets (met 100% korting) beschikbaar. Nieuw dit jaar is het verdiepende online programma dat start op 8 december.

De congresdag vindt plaats onder leiding van Victoria Koblenko. Het programma is compleet. Ontdek waar u uw voordeel mee kunt doen. De belangrijkste mobiliteitsthema’s komen aan bod. Stel uw persoonlijke programma samen en meld u aan!

Het belooft een bijzondere editie te worden met inhoudelijke bijdragen van onder andere: ANWB, BCA, Brainport Bereikbaar, CHECK, Coalitie Anders Reizen, Deerns, Dijksterhuis & van Baaren, Elbert Fiscaal, HDI Global SE, Fleet Control NL, Hunter Douglas Europe, IVA Business School, Mercedes-Benz AG, MobilityWereld, Natuur & Milieu, NLcharge, Philips, SmartWayz.nl, Syndesmo, TU Eindhoven en VU Amsterdam.

bekijk het volledige programma

Nieuw online event: het verdiepende online programma start op 8 december en bestaat uit on demand en live sessies. Ook heeft u de mogelijkheid om online 1-op-1 gesprekken te voeren met de experts van onze partners. Als u deelneemt aan de congresdag krijgt u automatisch toegang tot het online event.

Bemachtig nu uw ticket (met 100% korting) voor dinsdag 7 december in ’s-Hertogenbosch

Bent u (mede)verantwoordelijk of betrokken bij het beheer van mobiliteit? Claim dan nu uw ticket (met 100% korting) voor het Mobiliteitsmanagement Event, hét jaarlijkse event voor iedereen die zich bezighoudt met zakelijke mobiliteit! Tickets zijn €249,- maar u heeft ook de mogelijkheid om met 100% korting deel te nemen aan dit volledig verzorgde evenement.

Uw ticket met 100% kortingUw ticket met 100% korting