Nieuwe verantwoordelijkheden bij Alphabet International: Markus Deusing benoemd als Chief Executive Officer

Markus Deusing, Chief Executive Officer van Alphabet International

Markus Deusing, voorheen Chief Commercial Officer, is sinds 1 januari 2022 de nieuwe Chief Executive Officer van Alphabet International. Markus zet het succesvolle beleid verder van voormalig CEO Marco Lessacher, die nu verantwoordelijk is voor de wereldwijde verkoopactiviteiten van BMW Group Financial Services als nieuwe Vice President Customer, Brand and Sales.

In zijn nieuwe positie treedt Markus op als de hoogste vertegenwoordiger van Alphabet in Europa en is hij verantwoordelijk voor zaken in het ruime B2B-segment, m.a.w. kleine en middelgrote bedrijven en internationale zakelijke klanten. “Ik kijk echt uit naar mijn nieuwe functie,” zegt Markus. “De sector verandert momenteel enorm. Verandering is een essentieel onderdeel van het DNA van Alphabet, dus dat maakt het nog interessanter. Met een sterk team en een duidelijke strategie helpen we onze klanten bouwen aan een betere toekomst van mobiliteit.”

Markus begon zijn carrière bij de BMW Group in 2005 en heeft sindsdien verschillende managementfuncties uitgeoefend in Duitsland. In zijn vorige functie als CCO heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de duurzaamheid en digitalisering van het bedrijf. De laatste twee jaar heeft hij de verkooporganisatie op een succesvolle manier door een bijzonder veranderlijke periode geloodst. Markus was in deze functie verantwoordelijk voor de strategische coördinatie en ontwikkeling van alle markten van Alphabet. Hij heeft uitgebreide ervaring opgebouwd in verkoopontwikkeling en in innovatie, mobiliteit en productmanagement. Zijn staat van dienst omvat ook marketing- en communicatiemanagementfuncties in verschillende afdelingen in het bedrijf.

De voormalige CEO van Alphabet International, Marco Lessacher, wordt benoemd tot Vice President Customer, Brand and Sales voor BMW Group Financial Services wereldwijd. Deze verandering volgt de stapsgewijze strategische herschikking in BMW Group Financial Services om zo de positie van het bedrijf als toekomstgerichte leider te verstevigen in de snel veranderende sector van leasing- en mobiliteitsdienstverlening.

Nieuwe verantwoordelijkheden bij Alphabet International: Markus Deusing benoemd als Chief Executive Officer | Fleet&Mobility

Nieuwe verantwoordelijkheden bij Alphabet International: Markus Deusing benoemd als Chief Executive Officer

Markus Deusing, Chief Executive Officer van Alphabet International

Markus Deusing, voorheen Chief Commercial Officer, is sinds 1 januari 2022 de nieuwe Chief Executive Officer van Alphabet International. Markus zet het succesvolle beleid verder van voormalig CEO Marco Lessacher, die nu verantwoordelijk is voor de wereldwijde verkoopactiviteiten van BMW Group Financial Services als nieuwe Vice President Customer, Brand and Sales.

In zijn nieuwe positie treedt Markus op als de hoogste vertegenwoordiger van Alphabet in Europa en is hij verantwoordelijk voor zaken in het ruime B2B-segment, m.a.w. kleine en middelgrote bedrijven en internationale zakelijke klanten. “Ik kijk echt uit naar mijn nieuwe functie,” zegt Markus. “De sector verandert momenteel enorm. Verandering is een essentieel onderdeel van het DNA van Alphabet, dus dat maakt het nog interessanter. Met een sterk team en een duidelijke strategie helpen we onze klanten bouwen aan een betere toekomst van mobiliteit.”

Markus begon zijn carrière bij de BMW Group in 2005 en heeft sindsdien verschillende managementfuncties uitgeoefend in Duitsland. In zijn vorige functie als CCO heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de duurzaamheid en digitalisering van het bedrijf. De laatste twee jaar heeft hij de verkooporganisatie op een succesvolle manier door een bijzonder veranderlijke periode geloodst. Markus was in deze functie verantwoordelijk voor de strategische coördinatie en ontwikkeling van alle markten van Alphabet. Hij heeft uitgebreide ervaring opgebouwd in verkoopontwikkeling en in innovatie, mobiliteit en productmanagement. Zijn staat van dienst omvat ook marketing- en communicatiemanagementfuncties in verschillende afdelingen in het bedrijf.

De voormalige CEO van Alphabet International, Marco Lessacher, wordt benoemd tot Vice President Customer, Brand and Sales voor BMW Group Financial Services wereldwijd. Deze verandering volgt de stapsgewijze strategische herschikking in BMW Group Financial Services om zo de positie van het bedrijf als toekomstgerichte leider te verstevigen in de snel veranderende sector van leasing- en mobiliteitsdienstverlening.