Vergroen mee met Fleet&Mobility

Beeld: Shutterstock

De eerstvolgende editie van fleetmanagementvakblad Fleet&Mobility heeft als thema: Verduurzaming. Hierin wordt dit onderwerp vanuit meerdere perspectieven belicht. Wilt u zich profileren als duurzame aanbieder voor fleetmanagers? Dan mag u in dit nummer niet ontbreken!

Om de klimaatdoelen te halen zal de Nederlandse mobiliteitssector de komende jaren sterk moeten vergroenen. De eerste uitgave van vakblad Fleet&Mobility in 2022 staat daarom in het teken van duurzaamheid. Graag bieden wij u de gelegenheid om uw merk, product of dienst op impactvolle wijze te presenteren
aan de doelgroep van beslissers op gebied van zakelijke mobiliteit. Hierbij schakelen wij voor u een professionele redacteur in die samen met u kijkt hoe uw boodschap het beste over het voetlicht komt.
Uw artikel wordt gepubliceerd binnen het thema Duurzaamheid, zowel in het vakblad Fleet&Mobility als online. Als dank voor uw deelname ontvangt u ook een advertentiepagina voor een aantrekkelijk tarief.

Doe mee met F&M en meld u hier aan!

Bekijk hier de volledige brochure.

Vergroen mee met Fleet&Mobility | Fleet&Mobility

Vergroen mee met Fleet&Mobility

Beeld: Shutterstock

De eerstvolgende editie van fleetmanagementvakblad Fleet&Mobility heeft als thema: Verduurzaming. Hierin wordt dit onderwerp vanuit meerdere perspectieven belicht. Wilt u zich profileren als duurzame aanbieder voor fleetmanagers? Dan mag u in dit nummer niet ontbreken!

Om de klimaatdoelen te halen zal de Nederlandse mobiliteitssector de komende jaren sterk moeten vergroenen. De eerste uitgave van vakblad Fleet&Mobility in 2022 staat daarom in het teken van duurzaamheid. Graag bieden wij u de gelegenheid om uw merk, product of dienst op impactvolle wijze te presenteren
aan de doelgroep van beslissers op gebied van zakelijke mobiliteit. Hierbij schakelen wij voor u een professionele redacteur in die samen met u kijkt hoe uw boodschap het beste over het voetlicht komt.
Uw artikel wordt gepubliceerd binnen het thema Duurzaamheid, zowel in het vakblad Fleet&Mobility als online. Als dank voor uw deelname ontvangt u ook een advertentiepagina voor een aantrekkelijk tarief.

Doe mee met F&M en meld u hier aan!

Bekijk hier de volledige brochure.