Duurzaam vooruit met Beelen Mobility

Opel Vivaro-e (Beeld: Beelen Mobility)

Bij Beelen Mobility houden we ons al jaren bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In dit kader gaan we verbintenissen aan met ­andere ondernemers en leveranciers die hierin ook graag stappen willen zetten. Door elkaar te steunen en kennis uit te wisselen, maken we elkaar beter. Dat is onze overtuiging.

Geen luxegoed

In januari 2021 hebben we ons officieel aan de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties verbonden. Omdat we het eerste garagebedrijf zijn dat deze stap zette, moesten we (in sommige opzichten vrij letterlijk) het wiel opnieuw uitvinden. Wij gaan de strijd aan met het idee dat milieubewustzijn een luxegoed is, dat vooral geld en tijd kost maar nooit iets oplevert. Wij willen het tegendeel bewijzen.

Voor de toekomst

Bij Beelen Mobility hebben we de sterke overtuiging dat onze fysieke, geestelijke en financiële welzijn (en dat van ons bedrijf) niet overeind kan blijven als we niet zorgen voor onze omgeving. Duurzaamheid gaat in feite over toekomstbestendig zijn. En dat maakt het investeren in duurzame oplossingen zoveel logischer dan gedateerde processen voort te zetten uit gewoonte, angst of gemakzucht.

Uitgestoken hand

Wie ervoor kiest om met Beelen Mobility zaken te doen, kan rekenen op uitmuntende service met aandacht voor uw persoonlijke wensen. We gaan graag met u op zoek naar passende en duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van wagenparkbeheer, schade en onderhoud. We zijn thuis in zowel verhuur, lease als deelmobiliteit en leveren daarbij niet alleen de voertuigen maar ook de bijbehorende laadinfrastructuur. Ook gaan we graag met bedrijven om tafel zitten die zelf stappen willen zetten op het gebied van duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zullen hierbij niet beweren de wijsheid in pacht te hebben, noch verwachten we er direct een wederdienst voor terug.

Elektrische bestelbus

Een eerste uitnodiging aan ondernemers zie je terug in de vorm van onze elektrische bestelbus die we een week lang kosteloos meegeven aan bedrijven die elektrisch vervoer willen uitproberen. Het betreft een volledig elektrisch aangedreven Opel Vivaro-E die behalve veel comfort ook een flink laadvermogen heeft.

Samen vooruit

We hebben zelf op verschillende momenten op onze eigen pad naar duurzaamheid ervaren hoe nuttig het kan zijn om met anderen van gedachten te wisselen. We gunnen anderen dit ook. Oplossingen zijn soms onzichtbaar voor degenen die er het dichtst op zitten. Als we erin willen slagen om onze systemen circulair te maken, hebben we elkaar tenslotte allemaal nodig.

Duurzaam vooruit met Beelen Mobility | Fleet&Mobility

Duurzaam vooruit met Beelen Mobility

Opel Vivaro-e (Beeld: Beelen Mobility)

Bij Beelen Mobility houden we ons al jaren bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In dit kader gaan we verbintenissen aan met ­andere ondernemers en leveranciers die hierin ook graag stappen willen zetten. Door elkaar te steunen en kennis uit te wisselen, maken we elkaar beter. Dat is onze overtuiging.

Geen luxegoed

In januari 2021 hebben we ons officieel aan de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties verbonden. Omdat we het eerste garagebedrijf zijn dat deze stap zette, moesten we (in sommige opzichten vrij letterlijk) het wiel opnieuw uitvinden. Wij gaan de strijd aan met het idee dat milieubewustzijn een luxegoed is, dat vooral geld en tijd kost maar nooit iets oplevert. Wij willen het tegendeel bewijzen.

Voor de toekomst

Bij Beelen Mobility hebben we de sterke overtuiging dat onze fysieke, geestelijke en financiële welzijn (en dat van ons bedrijf) niet overeind kan blijven als we niet zorgen voor onze omgeving. Duurzaamheid gaat in feite over toekomstbestendig zijn. En dat maakt het investeren in duurzame oplossingen zoveel logischer dan gedateerde processen voort te zetten uit gewoonte, angst of gemakzucht.

Uitgestoken hand

Wie ervoor kiest om met Beelen Mobility zaken te doen, kan rekenen op uitmuntende service met aandacht voor uw persoonlijke wensen. We gaan graag met u op zoek naar passende en duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van wagenparkbeheer, schade en onderhoud. We zijn thuis in zowel verhuur, lease als deelmobiliteit en leveren daarbij niet alleen de voertuigen maar ook de bijbehorende laadinfrastructuur. Ook gaan we graag met bedrijven om tafel zitten die zelf stappen willen zetten op het gebied van duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zullen hierbij niet beweren de wijsheid in pacht te hebben, noch verwachten we er direct een wederdienst voor terug.

Elektrische bestelbus

Een eerste uitnodiging aan ondernemers zie je terug in de vorm van onze elektrische bestelbus die we een week lang kosteloos meegeven aan bedrijven die elektrisch vervoer willen uitproberen. Het betreft een volledig elektrisch aangedreven Opel Vivaro-E die behalve veel comfort ook een flink laadvermogen heeft.

Samen vooruit

We hebben zelf op verschillende momenten op onze eigen pad naar duurzaamheid ervaren hoe nuttig het kan zijn om met anderen van gedachten te wisselen. We gunnen anderen dit ook. Oplossingen zijn soms onzichtbaar voor degenen die er het dichtst op zitten. Als we erin willen slagen om onze systemen circulair te maken, hebben we elkaar tenslotte allemaal nodig.