Partner worden van Fleet&Mobility

Beeld: Shutterstock, ProMedia

Samen met de website en het jaarlijkse vakevenement FFME is Fleet&Mobility hét platform voor beslissers op gebied van zakelijk mobiliteitsbeheer.

De belangrijkste lezersgroep bestaat uit fleet- en mobiliteitsmanagers, facility-, procurement- en HR-functionarissen en (financiële) directies bij middelgrote en grote Nederlandse bedrijven. Via de site, de wekelijkse nieuwsbrief en het magazine hebben zij toegang tot al het nieuws, duiding en achtergronden op gebied van zakelijke mobiliteit. Zo worden alle zakelijk relevante nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s besproken, evenals alternatieve vervoersmodaliteiten. Ook is er veel aandacht voor fiscale wijzigingen en de consequenties hiervan voor het beheer. Wilt u deze doelgroep bereiken, kijk dan eens naar onderstaande mogelijkheid om dit te realiseren: 

Partnershippakket

  • Met een rectangle een jaar zichtbaarheid op Fleet&Mobility.nl 
  • Twee keer plaatsing persbericht of advertorial op de website Fleet&Mobility en doorgeplaatst in de nieuwsbrief Fleet&Mobility
  • Abonnement op het vakblad Fleet&Mobility
  • Netto pakketprijs voor een jaar: 1.495,– euro 

Wilt u meer weten over uw advertentiemogelijkheden op Fleet&Mobility? Neem dan contact op met onze salesafdeling: Frank van Montoft of Leonore Wijsmuller op +31(0)10 280 1000 of via sales@mobilitymedia.nl.

Partner worden van Fleet&Mobility | Fleet&Mobility

Partner worden van Fleet&Mobility

Beeld: Shutterstock, ProMedia

Samen met de website en het jaarlijkse vakevenement FFME is Fleet&Mobility hét platform voor beslissers op gebied van zakelijk mobiliteitsbeheer.

De belangrijkste lezersgroep bestaat uit fleet- en mobiliteitsmanagers, facility-, procurement- en HR-functionarissen en (financiële) directies bij middelgrote en grote Nederlandse bedrijven. Via de site, de wekelijkse nieuwsbrief en het magazine hebben zij toegang tot al het nieuws, duiding en achtergronden op gebied van zakelijke mobiliteit. Zo worden alle zakelijk relevante nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s besproken, evenals alternatieve vervoersmodaliteiten. Ook is er veel aandacht voor fiscale wijzigingen en de consequenties hiervan voor het beheer. Wilt u deze doelgroep bereiken, kijk dan eens naar onderstaande mogelijkheid om dit te realiseren: 

Partnershippakket

  • Met een rectangle een jaar zichtbaarheid op Fleet&Mobility.nl 
  • Twee keer plaatsing persbericht of advertorial op de website Fleet&Mobility en doorgeplaatst in de nieuwsbrief Fleet&Mobility
  • Abonnement op het vakblad Fleet&Mobility
  • Netto pakketprijs voor een jaar: 1.495,– euro 

Wilt u meer weten over uw advertentiemogelijkheden op Fleet&Mobility? Neem dan contact op met onze salesafdeling: Frank van Montoft of Leonore Wijsmuller op +31(0)10 280 1000 of via sales@mobilitymedia.nl.