De alles-in-één zakelijke tankkaart

(foto: xximo)

Profiteer van de tankkaart die zoveel meer kan

Wilt u alle mobiliteit rondom uw leaseauto’s nu eens goed geregeld hebben? Staan gemak, overzicht en blije medewerkers bovenaan uw wensenlijst? Dan heeft XXImo de oplossing: de alles-in-één tankkaart. Met deze kaart kunnen uw medewerkers eenvoudig tanken, elektrisch laden, parkeren en meer. Daarnaast biedt XXImo de grootste dekking in Europa tegen een superscherp tarief.

Meer informatie vindt u op onze website.

De alles-in-één zakelijke tankkaart | Fleet&Mobility

De alles-in-één zakelijke tankkaart

(foto: xximo)

Profiteer van de tankkaart die zoveel meer kan

Wilt u alle mobiliteit rondom uw leaseauto’s nu eens goed geregeld hebben? Staan gemak, overzicht en blije medewerkers bovenaan uw wensenlijst? Dan heeft XXImo de oplossing: de alles-in-één tankkaart. Met deze kaart kunnen uw medewerkers eenvoudig tanken, elektrisch laden, parkeren en meer. Daarnaast biedt XXImo de grootste dekking in Europa tegen een superscherp tarief.

Meer informatie vindt u op onze website.